ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Nice dag ! :D

2010-07-31 23:50:59 / 0 kommentarer ..


Jag och Carro tog bussen till Hötorget vid ett idag. Träffade upp systers kompisar Carro (min systers kompis som också heter Carro ;) ) och Gustav. Vi stod vid kungsträdgården och kollade på prideparaden, sjukt bra! :P
Bobby var fett med snygg! What a body! Sen har vi gått på stan och så. Hittade födelsedagspresenter till syster som fyller snart, den 4. Vi ska ses på måndag och planera hennes födelsedag :) Det kommer bli riktigt mysigt!
Nu ska jag och systern kolla på femte avsnittet av true blood. Det är såå bra! Och juste har även vart på bio ikväll, vi kollade på Eclipse. Det är andra gången jag ser den, båda gångerna på bio ;) Jag älskar twilight, tillskillnad från min storasyster. Haha, men de var jättebra :)




XOXO

God morgon !

2010-07-31 10:59:21 / 0 kommentarer ..


Idag är det lördag och det betyder PRIDEPARADEN! :D Idag ska vi då kolla på prideparaden och gå på stan. Ska även träffa några av Carros kompisar. Min uppdatering kommer nog suga under dagen. Men hinner nog med några inlägg ikväll!



Haha lite bilder från morgonkvisten :P


XOXO

Myskväll

2010-07-30 22:52:19 / 0 kommentarer ..


Nu blir det mys med true blood och cake pops ! Och nu vet jag vad det är för något och för er andra som inte vet vad det är, är det som een slags mjuk kaka på pinne :P Det blir nog något mer inlägg ikväll, men annars så hörs vi såsklart imorgon ! :)


Coke pops är både goda och megassöta ! :rolleyes:

XOXO

Fiskar som viskar :thumbup:

2010-07-30 21:43:40 / 0 kommentarer ..


<--- Låten !

SÅ HIMLA BRA!!! :D

XOXO

Nu är vi hemma från ICA !

2010-07-30 20:33:22 / 0 kommentarer ..


Nu är vi hemma och Carro har redan börjat med att göra cake pops. Själv sitter jag vid datorn och dunkar musik!
Ska lägga ut en låt sen som är såå sjuk skön! Så håll utkik efter det! :D


Syster :thumbup:                                 Jag i syrrans hatt :P

XOXO

Hos storasyster i Stockholm nu! :D

2010-07-30 19:15:11 / 0 kommentarer ..


Nu är jag äntligen hos syster i Sthlm ! :D
Vi har kollat lite på New moon ett tag, eftersom vi ska kolla på Eclipse imorgon. (syster har vunnit biljetter) :)
Nu ska jag och systern gå och handla lite. För när vi kommer hem ska vi baka cake pops. Jag har ingen aning om vad det är och Carro vill inte säga...? Hon är weeeeeirdo ! :D :D
Bilder kommer upp senare!
XOXO

Hos Fanny ! :D

2010-07-30 10:52:04 / 0 kommentarer ..


Nu har jag kommit hem till Fanny i Harg. Vi pratar om vad vi ska göra idag.. Det blir nog att vi åker ner på stan ett tag och kollar i affärer :) Så jag kommer inte sitta vid datorn något mer nu på eftermiddagen. Men slänger upp något inlägg när jag kommit hem till syster i Stockholm.

XOXO

Sitter på bussen mot harg

2010-07-30 08:50:14 / 0 kommentarer ..


Nu sitter jag på bussen till fanny. Så jag är hos henne om ca 50 minuter. Idag är det rätt mysigt att åka buss, jag är den enda som åker som passagerare från svärta till nyköping ;) Men vi hörs när jag kommer från till fanny ! :) XOXO

Dags att sova ...zzZzZZ

2010-07-29 23:39:15 / 2 kommentarer ..


Nu är det dags att krypa ner i sängen och sova. Är grymt trött! Imorgon hinner jag nog inte blogga när jag vaknar. Ska ta 08.38 bussen till Fanny imorgonbitti. Så jag bloggar på bussen in. Tror jag det blir. Men nu ska jag slänga ihop datorn för den ska med till storasyster imorgon :P

Puss och godnatt!

XOXO

TÄVLING :D :D

2010-07-29 23:28:47 / 0 kommentarer ..




XOXO

Jag är med och tävlar om en GPA SPEED AIR

2010-07-29 23:17:47 / 0 kommentarer ..




Jag är med och tävlar om en gpa speed air.
Tävla du med!
Tryck på länken nedan :)

http://lovicious.blogg.se/


XOXO

Jag är med och tävlar!

2010-07-29 23:01:26 / 0 kommentarer ..




XOXO

Maja på högsta nivå!

2010-07-29 20:01:21 / 0 kommentarer ..


Jag är fakstigt riktigt smart .. eller .. ?
När jag byter från mamma till pappa, pappa till mamma så packar jag med mig nästan allt jag äger och har. Och när jag packade när jag var hos mamma sist så packa jag ner typ allt. Och det kändes inte som att jag hade glömt något.
Men icke, när jag var på jutholmen skulle jag ta fram mina glasögon. Men när jag tog upp fodralet och öppna det var det väl såklart inga glasögon i :tired:
Maja på högsta nivå! :thumbup:

XOXO




Nu - Packa!

2010-07-29 18:42:15 / 0 kommentarer ..


Nu ska jag snart börja packa för imorgon åker jag till min älskade storasyster uppe i Stockholm! :D
Har längtat efter henne som en galning. Imorgonkväll så ska vi bara ta det lungt och så, men på lördagen är det tänkt att vi ska se pridetåget (heter det så?) Sen har jag ingen aning om vad vi ska göra i helgen , men nice kommer det bli!
Här är some stuff jag ska packa med mig tror jag ;)



XOXO

Blixtar och dunder (magiska under....?)

2010-07-29 16:44:45 / 0 kommentarer ..


Inatt så kollade jag ut genom fönstret och såg att det blixtra! Johanna som är jätteblixträdd blev såklart helt uppjagad. Men vi gick till ett annat fönster och kolla från vilket håll blixtrarna kom ifrån. Det såg ut som att de var in mot fastlandet. Då blev vi lite lungnare. Men vi drog ut allt från eluttagen. Så vi gick och la oss i sängen igen och kolla ut genom fönstret när det blixtra. Efter en stund började regna och ovädret blev ännu värre. Blixtarna blev hur starka som helst, så man såg bara vitt framför ögonen i några sekunder. Och det blixtra och åska i några minuter och sen... Kom det världens blixt och sen ett dunder som gjorde att fönster och hela huset skaka! Så jag och Johanna låg där LIVRÄDDA att den hade slagit ner i något av de andra husen. Johanna grät, så rädd var hon! Och jag brukar inte tycka det är så läskigt med åska och sånt, men inatt.. Jag höll på att dö! Tillslut gick vi in till Ullis och väntade där tills det värsta var över. Och stackars Riva (min hund) är också jätterädd för åska, stod och flåsa och darra som en galning. Tycker så himla synd om henne ;( Efter ett tag gick jag och Johanna in till stugan igen och tillslut somnade vi om.

Fattar ni vad rädda vi var ! :O



XOXO

Kom hem för ett tag sedan

2010-07-29 16:18:13 / 0 kommentarer ..


Kom hem till ett nystädat hus för ett tag sen. Ingela var här och städa idag när vi kom hem. Pratgladare människa får man leta efter! Just nu sitter Johanna och kollar på top model och jag sitter vid datan och uppdaterar er om vad som händer :P Nu är klockan någon minut över fyra och jag har absolut inga planer för eftermiddagen/kvällen/natten. Fanny skulle kanske ha sovit hos mig, fast hon hade bestämt med Therese (DAMN) ;( Men vi bestämde att vi skulle ses imorgon på förmiddagen och va tills jag åker till Stockholm, alltså till ungefär halv tre-tre :) Gud vad jag har saknat min lilla Fanny under dagarna jag varit på Jutholmen. Jag kan knappt vara borta en dag utan att jag saknar henne. Vi umgås rätt mycket kan man väl säga, vi har vart nästan hela sommarlovert! Men nu ska jag skriva om vad som hände inatt, så håll utkik efter nästa inlägg!

 

XOXO


Bloggar från mobilen

2010-07-29 12:05:12 / 0 kommentarer ..


Godmorgon kära läsare :) Nu så sitter jag i bilen trött och sliten efter natten. Har inte sovit många timmar alls. Berättar vad som hänt när jag kommer hem. Nu ska vi poppa the baseballs i bilen och dricka cola ;) Vi hörs senare! XOXO

Hjälp mig att vinna ! :D

2010-07-29 00:50:53 / 0 kommentarer ..


Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

 

XOXO


Låt som väcker minnen hos nästan alla tjejer, I think ? ! :D

2010-07-28 23:04:13 / 0 kommentarer ..




Jag och Johanna dunkade massor med musik igår. Massor av musik från när man var liten. Och någon låt som man ÄLSKADE när man va liten var ju "genom eld och vatten"! Så lyssna och njut :D :D

XOXO

Packning på g!

2010-07-28 22:01:02 / 0 kommentarer ..


Nu så ska vi packa ihop alla våra saker som vi spritt ut i stugan. För imorgon åker vi hem vid lunch ungefär. Måste hinna träffa Fanny på fredag innan jag åker till  Stockholm. Saknar henne så in i tusan! ;(
Juste, jag ska till Stockholm på fredag, ska bo hos syster i helgen. Och henne saknar jag också skiiitmycket!
Men nu MÅSTE jag packa ihop, Johanna är redan klar
:bigeyes:

XOXO

Nyäten och proppmätt !

2010-07-28 20:45:57 / 2 kommentarer ..


Nu har vi precis ätit torsk, potatis och sås. Det var gott! Nu så ska vi åka till Dalarö och strosa runt där. Så ska jag och Johanna äta mjukglass! :P Vi hörs senare!





XOXO

Är tillbaka på Jutholmen nu!

2010-07-28 17:04:03 / 0 kommentarer ..


Nu är vi hemma igen! Det gick rätt bra på ********* , förutom att det var lite krongligt att lägga till med båten på stranden. Men heter man Maja så löser det sig nästan alltid på något sätt :cool:
Nu så ska jag vara lite social med Johanna. Men först ska ni få bilderna från när vi var och plocka sten.




-bilder från idag-

Passar även på att lägga upp bilderna från igår kväll när vi var och fiska
på samma ö.





Det finns en jättegullig eldstad på ön som är formad som ett hjärta :rolleyes:

XOXO

Nu tar jag och Johanna båten till ******** ;)

2010-07-28 14:26:46 / 0 kommentarer ..


Nu ska jag och Johanna ta lilla båten till en ö här utanför Dalarö. Vi ska plocka sten, det låter väl kul, huh? ;)
Men vi ska plocka kritvita stenar som finns på den ön. Stenarna är hur fina som helst! De har ju rullat på stranden jääättelänge så det finns inte en enda vass kant på stenarna. Lite fascinerande om man tänker efter...
Men bloggar när jag kommer hem och då kommer det upp nytagna härliga bilder! Dock med mobilen, eftersom jag inte hittar kameran..




XOXO

Härlig morgon, right? :)

2010-07-28 13:41:46 / 0 kommentarer ..


För en stund sen blev jag och Johanna väckta av Ullis. KLOCKAN ETT ! :O Jag tror jag inte sovit så länge på det här sommarlovet någon gång (förutom idag) . Idag vet vi inte vad vi ska göra riktigt, men ut med båten ska vi nog. Förhoppningsvis. ;) Men nu ska vi gå och äta frukost/lunch (?) i andra stugan.
Btw, jag och Johanna är på mitt landställe i Stockholmsskärgård den här veckan, så ni vet ;)



XOXO

Första inlägget på min nya blogg !

2010-07-28 03:12:09 / 0 kommentarer ..


Nu så har det blivit så att jag har skaffat en blogg igen. Varit utan blogg i någon månad tror jag.
Jag skaffade en ny blogg för att jag måste få ut någonstans om vad jag gör för roligt i livet !
:D

XOXO

Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratidesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se