ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Dator ur funktion!

2010-09-26 22:00:51 / 0 kommentarer ..


JAG BLIR GALEEEEEEEEEEEEEEN! Min dator funkar inte:O Men bloggandet kommer igång när datorn vill leva..


Godmorgon alla glada !

2010-09-25 09:34:02 / 0 kommentarer ..


Filmen (i rymden finns inga känslor) som vi såg igår var såå bra!!! Bästa svenska filmen tror jag. Ni som inte har sett den, gå och se den nununu! Det är en film som man borde ha hemma som komedi. Så är det ju med Avatar, den har man hemma för den är så enormt bra liksom. När vi kom hem igår så gjorde vi inte så mycket eftersom vi skulle upp tidigt idag. Men när vi la oss i sängen så prata vi om allt mellan himmel och jord, skönt. Men rädd var jag. Men nu ska jag äta lite frukost och sen ska jag ut i skogen och träna hund, men hör av mig när jag kommer hem.

Maaaaat

2010-09-24 18:44:03 / 0 kommentarer ..


Nu ska jag käka och sen åker jag in till bion. Fast först ska jag packa ner sovsaker eftersom jag ska sova i harg hos Kling. Men vi hörs antingen ikväll eller imorgon!


Finns på mobilen!

FREDAGSMYYYS!:D

2010-09-24 16:49:20 / 0 kommentarer ..


Halloj! Kom precis hem till förola. Nu ska jag fixa lite, städa och sånt.. Så det blir hyyyyper rent:) (nästan)
Ikväll ska jag och the girls på bio, vi ska se "i rymden finns inga känslor" ska bli grymt kul. Sen ska jag sova hos Fanny efter:) Myspys! Men nu måste jag börja röja  så man får ett plus i kanten av Ullis, haha skämt åsido. Men vi hörs innan jag drar.



FREDAG!!!

2010-09-24 08:08:32 / 0 kommentarer ..


Nu är det äntligen fredag och känner mig glad, med en gnutta trötthet i högra ögat ;) Nu blir det helg om typ sex timmar och är megataggad för helg, ÄLSKA ledighet!:D Haha, men nu ska jag dra till skolan och göra lite nytta. Hörs sen!


Idol

2010-09-23 20:52:52 / 0 kommentarer ..


Nu sitter jag och pratar med Fanny syster och kollar på idol. Sveriges bästa tvprogram, enligt mig då;) Min fantasinivå idag har varit på botten så jag kom inte på något mer på min berättelse. Damn. Menmen, kanske går bättre om jag sätter mig imorgon. Men nu ska jag röja undan saker och packa för imorgon åker jag till pappa. Men vi hörs imorgon!


-Sova efter en smällfull skoldag är gött-

2010-09-23 18:58:46 / 0 kommentarer ..


Haha, inga kommentarer på rubriken;) Idag har skolan varit lång och rätt tråkig. Det har inte hänt någonting roligt typ. Men den har nog inte varit så rolig eftersom jag inte av någon anledning varit på toppenhumör. Men sånna dagar har alla, eller? Men nu så ska jag fixa lite småsaker. Vet inte riktigt vad men en sak är att slänga idrottskläderna i tvätten och klura ut en bra berättelse. Kanske skriver den här om den blir megabra. Men nu rinner tiden iväg!


HAHA! Bilder från Jutholmen som är tagna i somras. Ultramurpiiee


Godmorgon! :D

2010-09-23 08:04:25 / 0 kommentarer ..


Det är redan torsdag och jag har lite bråttom så jag skriver mer när jag kommer hem i eftermiddag!


Nyduschad

2010-09-22 20:25:54 / 0 kommentarer ..


Nu har ja precis klivit ut ur duschen. Riktigt skönt. Jag älskar verkligen att duscha, det är mer det här innan och framförallt efter, då man måste fixa håret extra länge och ja, ni förstår nog;) Nu sitter jag och kollar på idol. Love it. Haha Anders Bagge är så söt. Men nu ska jag ringa Fannysyster och prata lite. Saknar henne. Men nu säger jag god natt och sov gott!




Nu drar jag! Eller snarare nu kom jag hem...

2010-09-22 19:29:30 / 0 kommentarer ..


Jag gjorde inget inlägg förut eftersom jag inte hade någon tid. Vi åkte ut till stallet tidigare än vad jag trodde vi skulle göra. När vi kom ut till stallet så gjorde vi inte så mycket, strosa runt och myste med hästarna. Men sen bestämde jag och Johanna för att överraska Tova, så vi mockade Ellas box och fixade burkarna;) Vid halv sex hade vi lektion, det gick inge bra den här gången heller (ååååhhh, jag blir galen!) Jag måste bli mer bestämd, jag måstemåstemåste. Plus att jag blir så himla deppig för när det inte går bra så tänker jag alltid att det hade gått med Charlie.. Jag saknar min älskling mer än vad alla tror. Han var min älskling och jag tänker aldrig glömma han.


Älskling :'(


Hemma från skolan -nu hem till Johanna!

2010-09-22 14:24:32 / 0 kommentarer ..


Kom hem från skolan för 10 minuter sen och har redan bytt om till ridkläder och fixat lite smått. Johanna kom för en minut sen och nu ska vi hem till henne och sen blir det ridlektion. Men slänger in ett inlägg hemma hos Johanna eftersom jag är så snäll och tänker på er bloggläsare! ;)


Hoppas jag får sötan idag !



-Jag gråter varje gång-

2010-09-21 22:35:57 / 0 kommentarer ..





Nu är det nog dags för sovdags!

2010-09-21 22:27:20 / 0 kommentarer ..


Nu är jag ren och luktar gott! Stod i duschen lite längre än väntat, så nu får jag stressa ner i sängen. Måste sova i tid idag. Eller snarare tidigare än vanligt för jag är trött på morgonen.. Men jag hinner alltid i tid till skolan och är fokuserad på skolarbetet så gott som hela dagen. Så mig stör det inte särskilt mycket. Säg vad ni vill där hemma;) Men nu ska jag packa till idrotten imorgon och så fixa allt så jag inte behöver stressa imorgon. Och då förhoppningsvis lägga in ett inlägg! Smart som man är, haha.





Några av bilderna jag och Melinda tog idag!


Duschen väntar!

2010-09-21 21:36:16 / 0 kommentarer ..


Nu blir det en snabbdusch och fixa tills imorgon. Först har jag skola till två typ, sen blir det hem till Johanna och plugga och klockan ..?.. så skjutsar Åsa eller Mange (johannas mamma o pappa) ut oss till stallet. Vi har ju ridlektion imorgon, och hoppas det går bättre än förra gången. Men juste det var ju duschen som var på tur sa jag ju!


Jag och Melinda från idag!


VART TAR ALL TID VÄGEN!?

2010-09-21 21:29:18 / 0 kommentarer ..


Jag förstår att ni tycker det är irreterande att jag inte har bloggat. Men min tid rinner verkligen iväg varje dag! Just nu tar skolan upp nästan all min tid och tiden som blir över är jag med vänner, stallet och rider och så mina lektioner på tonborgen. Men jag kan inte säga att uppdateringen kommer vara bra, knappt okej. Men jag tänker försöka blogga så fort jag har tid. Nu vet ni.




Jag kommer alltid älska dig

2010-09-14 22:20:51 / 0 kommentarer ..







Hey där :D

2010-09-14 21:58:40 / 0 kommentarer ..


Nu har jag taggat ner efter en lång men rätt bra dag. Dagen började med matteprov (oförberett) Blev nöjd, fick VG, men jag var bara 2 poäng från MVG.. Lite surt, men jag är nöjd för det jag fick, gick bättre än vanligt. Sen var det engelska och dagen rullade på som vanligt efter det. Nästan. Sista lektionen var inställd, alltså slöjden, damn typ roligaste lektionen på hela dagen. Men skönt att sluta en timme tidigare i alla fall:) Efter skolan tog jag och Melinda bussen svalsta. Först hämtade vi Martin på dagis (Mels lillebror). Sen när vi kom hem så satte vi på Jeff Dunham & Peanut, SKITBRA, garva som faaaään. Men helt plötsligt somnade jag och sov typ länge:P Sen kom Melindas mamma hem med donken till oss, jag och Mel delade på en cesarsallad, eftersom dom hade glömt och lagt ner tre stycken som karro bestälde, suck. Aja, gott var det i alla fall;) Sen blev klockan mycket och vi gääsa till tonborgen. Lektionen gick bra och jag fick några bra tips. Men nu ska jag forsätta kolla på kanal 1 , det är något om aliansen. Haha, jag tror att jag är i steg ett, av en hjärntvättning. Ses!:D




Jag och bästa brudarna från dagen på Stendörren. Blåbärsflickor!:)



Ny vecka med nya framsteg (förhoppningsvis) :)

2010-09-13 21:34:37 / 1 kommentarer ..


Nu är det snart slut på första dagen i denna vecka. Skolan var bra, hade bästa lektionen idag, alltså hemkunskap. Vi gjorde potatis och purjulökssoppa och smörgåsmuffin. Jag och Fanny jobba som vanligt och hon gjorde soppan som typ blev neongul (stavas?) och jag gjorde brödet;) Det blev riktigt gott. Efter skolan så gick jag och Fanny hem till mig. Och imorse så upptäckte jag att Cent den bästa hade mublerat om i mitt rum precis som jag sa att jag ville ha det:D Tack världens bästa mamis gubbis :D I alla fall så gjorde jag och Fanny absolut ingenting förutom att kolla på tv och myste. Vid kvart över tre så gick jag på gehörs lektionen, gick bra. Sen gick jag hem igen och Fanny var kvar, så då kolla vi mer på tv och när jag var på gehör så hade hon sovit, haha sötan:P Sen vid fem så kom papi och hämtade mig och Anders, men Fanny skulle hem till sig vid halv sex så hon fortsatte att kolla på tv, I think;) När jag kom hem till förola så plugga jag som fääään och så har jag gjort äppelpaj, sån där med havregryn, asnice! Men nu måste jag fixa tills imorgon. Ses!


Melinda bästavän, vad skulle jag ta mig till utan dig? Du är fan bäst.


God morgon, eller snarare god dag! :)

2010-09-11 12:30:22 / 0 kommentarer ..


Nu är klockan snart halv ett och jag ligger fortfarande i sängen med datorn i knät. Snart kommer nog Ullis hem från stan, hon har handlat lite saker som jag ska ha med mig ikväll. Ska på kräftskiva hos Johanna:D Roligtroligt! Så det blir hon, jag, Fanny och Jhonel. Och så ska jag sova hos Johanna med Fanny. Men nu måste jag äta frukost/lunch. Ses senare!






8d, älskar er! -bilder från igår-


Hemma från allt nu!

2010-09-08 20:34:22 / 1 kommentarer ..


Nu har jag klarat av skolan och stallet. Skolan gick bra, roligaste på onsdag är ju såklart ensemble. Älskar min grupp, vi är så sjukt bra! :thumbup: Sista timmen hade vi idrott, alla cyklade typ ner förutom jag och Amanda så vi tog och jogga ner till tessin. Sen efter skolan var jag tvungen att skynda mig hem för att ta på mig ridkläderna och sen dra med Johanna hem till henne. Sen tog vi bussen till stallet. Vi fick åka nyckelpigan (pensionerbussen) lite kul ;) Sen hade vi lektion vid halv sex. Jag red Q idag och det gick super!:D Men nu ska jag städa rummet för att det ska vara fint till Fanny kommer imorgon. Så säger godnatt nu!


Bild på Qusan:)


Nu blir det sång om en stund :)

2010-09-07 19:34:36 / 0 kommentarer ..


Men bloggar om dagen när jag kommer hem. Så tjingeling ! :D




Godmorgon tisdag!

2010-09-07 07:52:43 / 0 kommentarer ..


Jag vakna försent idag också.. Men jag hinner förhoppningsvis till skolan börjar, eller jag hinner. Efter skolan ska jag och Melinda leka tills sången börjar alltså typ halv åtta. Så jag bloggar när jag kommer hem. Men nu har jag bråttom eftersom jag måste gå om 20 minuter och jag sitter fortfarande i sovtröjan och tofflor:P


Min sötnos <3


Nu stängs datorn av och jag jag med..snart.. :)

2010-09-06 21:55:23 / 0 kommentarer ..


Nu är klockan 10 och jag ska sova. Så vi hörs väl imorgon gott folk!? :D


Hemma från gehörlektionen :)

2010-09-06 18:47:51 / 0 kommentarer ..


Nu kom jag precis hem från dagens sista lektion. Måndag, avklarad! Riktigt skönt faktiskt. Nu kan jag berätta lite om skoldagen eftersom Menlinda var tvungen att blogga förut. Men i alla fall, dagen började med att jag försov mig, idag igen (Bra start! eller inte..) Men kom till skolan i tid. Men jag hade jätteont i huvudet för att jag hann inte äta någon frukost.. INTE BRA! När jag kom till skolan så hade vi so och prata om alla partier och kolla på partiernas valfilmer. Sen hade vi musik och jobbade med "rising girl" och jag spela trummor. Riktigt bra låt dedär :D Sen hade vi något och sen lunch. Efter lunchen var det den roligaste lektionen på hela veckan, alltså HK. Jag och Fanny är team i HK:n , vi är jobbar asbra tsm. Luktar MVG tycker jag:P Sen hade vi spanka och sen slutade vi. Då gick jag och Mel som sagt hem till mig och åt mellis och sen gick vi till tonborgen för att ha våran gehörslektion. Det gick hyfsat bra;) Nu när jag kom hem fixade jag musikläxan tills imorgon. Men nu ska jag plugga spanka som är tills om en vecka men jag gör den nu så jag slipper tänka på den mer;)



-Sverigedemokraternas valfilm- Seriöst, idioter. Så patetiska att dom tror att den ska
visas som reklam på tv4. Blir så jävla irreterad!



Mel in the house!

2010-09-06 15:44:49 / 0 kommentarer ..


Jag och Melinda gick precis hem från skolan. Har varit rätt trött idag, det är man alltid på måndagar typ. Men nu ska Melinda blogga och sen blire gehör. !


Mupparna -10

2010-09-05 21:11:39 / 0 kommentarer ..





En trött Maja bloggar !

2010-09-05 21:09:48 / 0 kommentarer ..


Idag vaknade jag av att Fanny väkte mig. (jag glömde ställa kockan igår..) Efter 30 minuter typ så kom Fannys papá och hämtade upp mig. Sen åkte vi och plocka upp dom andra hemma hos Fanny för att sedan kunna åka till Kolmården:D Det var fett med nice där! Vi har kollat på delfinuppvisning och rovdjursfågeluppvisning, delfiner är ju typ världens häftigaste däggdjur!:O ÄLSKA DELFISAR! Sen har vi gått runt bland djuren och jag kunde inte låta bli dom, så jag tog gräs och locka på kamelerna och klappade de på huvudet:P och så var det någon liten bebis (tror det var en getbebis och ja, jag kommer inte ihåg vad bebisarna heter..) som sög på mina fingrar, urgullig! Det har vart massa skoj idag. Men imorgon börjar skolan igen och känner på mig att det kommer bli en tuff vecka, vet inte varför men känner som sagt bara på mig det. Ni ska få nytagna bilder från idag och senare kommer en video upp från igår :D













Hemma från bion! :)

2010-09-05 00:04:07 / 0 kommentarer ..


Filmen var asnice, men jag fattatade typ inget... HAHA! Men ni borde verkligen se den!
Just nu sitter jag och laddar tv:en som jag fick låna av Jenny. Eller tv och tv, det går att går att göra typ allt på den;) tv, filmer, musik, bilder , så aa typ allt man behöver för en lång åktur till Kolmården, som jag ska till imorgon! Jag ska med Fanny och hela hennes familj dit imorgon:) Ska bli riktigt roligt! :D Men nu ska jag sova, I think!? :P




Drar till Jenny om någon minut!

2010-09-04 19:12:29 / 0 kommentarer ..


Japp, nu har jag valt kläder och det blev en enkel outfit. Lackleggings, svart basline från bikbok och en rosa pösig tröja från gina och självklart favorithalsbandet som jag fick av Jenny som är från Kina och andra smycken. Men jag slänger in ett inlägg ikväll/natt. (Kanske hemma hos Jenny, men vet inte riktigt)


Nu drar vi till torpet!

2010-09-03 17:24:17 / 0 kommentarer ..


Nu har vi precis käka och är klara för att åka ut till torpet. Ska bli sjukt mysigt att komma lååångt ut i skogen ett dygn, men brasa och sånt:P Men vi hörs imorgon på eftermiddagen när vi kommer hem. Puss så länge !


Fanny och Lovisa muppar runt i mitt rum...

2010-09-03 14:23:08 / 0 kommentarer ..


Nehe, nu stack Lovisa;) Men idag hade vi arbetslagdag i Ekensberg, riktigt roligt! Fattar inte att vissa hatar den här dagen!?:O Det är ju askul ju! Menmen, Fanny sov ju här inatt. Mysigt:) Idag ska vi ut till torpet (fannys stuga) med hennes familj. Riktigt NICE! Men nu ska jag packa ner allt jag ska ha ikväll och imorgon.


Fanny är den lilla i rött med vitt förkläde :P

TRÖTTER!

2010-09-02 21:23:39 / 1 kommentarer ..


Är sjukt trött efter att Fanny läst om en kille som berättat om sin historia från Afganistan till Sverige, Nyköping. Helt sjukt att det äns händer sånna hemska saker. Förstår alla hur sjuk bra vi har det!? Vi är oroliga över våra betyg, och kämpar för betygen, medan det finns HUR MÅNGA SOM HELST i världen som varje dag måste kämpa för att överleva. Gud det är så J*VLA hemskt. bbbuuuurrrrmmm... SJUKT är vad det är!


En bild på Johanna, men har absolut inget med inlägget att göra, bara saknar den veckan på Jutis.



Fanny älskling sover här inatt!

2010-09-02 18:49:33 / 1 kommentarer ..


Nu har Fanny precis kommit. Hon sover här inatt för vi ska ju till Ekensberg imorgon och ha arbetslagdag. Så det kommer bli FEET nice:D Nu så ska vi äta nacho som jag fixade förut. Så hi hörs senare!


Grattis till Sabina och Robin!:D

2010-09-01 22:04:10 / 0 kommentarer ..


Camilla ringede nyss och sa att Sabina ligger på BB och har nyss fått en liten tjej. Så himla roligt, GRATTIS!

Kom hem från ridningen förut, det gick helt okej idag. Vi hade hoppning och jag red Q (Dancing Queen):) Det känns fortfarande jättekonstigt att jag inte rider Charlie.. Saknar han hur f*cking mycket som helst! Han är ju min älskling:(
Men nu är klockan snart tio och jag ska sova nu, för jag MÅSTE upp imorgon och inte försova mig!




Hos Johanna! :)

2010-09-01 15:04:18 / 0 kommentarer ..


Nu kom jag precis hem till Johannas sjukt niceiga lägenhet. Halv sex är det ridning, så vi åker ut vid ca halv fyra. Alltså om 20 minuter. Nu ska vi äta mellis och ta en chokladboll som Johanna och Tove gjorde igår;) Men nu börjar vi få bråttom, så hörs senare!


Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratidesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se