ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

tror det finns en högre plan för oss två

2011-05-29 11:06:11 / 0 kommentarer ..


Helgen har varit mer än bra. I fredags lekte jag och min underbaraste Lina. Vi var och köpte kycklingtallrik på Bella Donna. Där var hela 97 hockeypojkarna. Så under tiden vi vänta blev det snack med Krille och Gillo. Somnade väldigt sent som resulterade sova länge-lördag. Låg kvar i sängen till halv två. Efter att Lina tog bussen hem så kom Fanny och hämtade mig. Gick hem till henne i pettersberg. Tog bussen hem till förola (nääästan..) vi tog fel buss.. Så vi hoppade av någonstans och komtillslut hem till Hannes. Hans mamma var en ängel som erbjöd sig att skjutsa hem oss till pappa. På kvällen så var det fullt här på gårN. Chill med massa folk.. Fast jag och Malin var helt galna osv.. Haha. Jag och Fanny krypte ner i sängen vid redan tolv typ.
Orkar inte berätta allt. Men jag kan säga att det har varit en toppenhelg. Idag ska jag till Norrköping med Ullis och Malin för att shoppa kläder, wiho, äntligen!


Bild på mig och lillskiten, saknar dig Gustan!

skin skin som den sol du e.

2011-05-26 21:38:12 / 0 kommentarer ..


Mycket nu innan klasskonserten, när jag väl sitter vid datorn är det plugga låttexter tills jag nästan dör.
Skriver med mycket fint folk som gör mig glad och det gillar jag stark.
 Var på körskolan till klockan tre och hade teori i fyra timmar.. Tur att fina tjejorna Ebba, Matilda och Frida var där. Hade två korta pauser på de fyra timmarna. Men ändå gick tiden hyfsat fort.
Vid 19tiden när vi sluta så kom mamma och hämtade mig och vi åkte och handlade sallad på kronhallen och så. Nu sitter jag här och pluggar text..igen.


Längtar tillbaka så himla mycket till det underbaraste ställe i världen, Tokyo

free like a bird

2011-05-22 22:23:33 / 1 kommentarer ..



Nu är det sommar på riktigt va?

sweet 16 party

2011-05-22 22:11:32 / 0 kommentarer ..




Helgen blev inte alls som jag planerat. Jag har velat hit och dit och saker som inte funkat att göra osv..
 I fredags så slutade jag tidigt som jag redan sagt. Grillkväll här hemma.
Lördagen bestod av massor av skoj. Jag åkte hem till mami och bara chillade lite innan jag senare gick över till Jenny. Vi gjorde oss i ordning i flera timmar. Senare på kvällen kom Fanny och fixade sig också. Vid halv nio cirkus kom vi äntligen iväg och tog E4an mot STOCKHOLM! men svängde av redan vid tystberga. Men inga sura miner för det för feeeta festen väntade på oss. James Bond tema, och alla på festen var grymt snygga!  Dansgolvet i tre timmar, var som ett pass på friskis -som Jenny sa. Kom hem till Jenny vid cirka halv ett och jag tog bara i princip bort sminket och sedan somnade jag i Chengans sköna säng.
Idag, söndag så vaknade jag och Jenny vid tolv och straxt efter det blev jag upplockad av Fanny. Vi åkte ner till Rosvalla där sn-bollen ägde rum. Kollade på hockeygrabbzen och på Fia. Senare gick jag till Kalle och Gustan, vi åkte hem till mig och grilla med lite fölk, trevligt. Jag och Kalle körde fyrhjuling och moppe så däcken brann. Nästan. Det blev tillslut en väldigt lyckad helg och tack alla fina vänner för ni är så sjukt bra.

jag vet hon är söt men håll tillbaka

2011-05-20 22:33:36 / 0 kommentarer ..


Idag hade jag sovmorgon jag sov enda till klockan 8 i morse. Dagen spenderade jag tillsammans med fina klassen ute i skogen. Vandrade i 5 km och sen så tältade vi (...?) Jag och Hannes var som vanligt lite galna och startade vattenkrig, roligtroligt. Hela dagen var toppen och jag älskar verkligen min klass till tusen!

 Efter skolan som slutade vid ett så åkte jag hem och hem till förola.
Jag och Malin tog moppen upp till badet och träffa Carro och Camilla, låg och solade och det blev ett snabbt dopp. Sen vidare hem och körde lite fyrhjuling och gick över och pratade med Eve.
 Nu på kvällen blev det grillat. Malin åkte till arlanda för att hämta sin pappa, och efter ett tag så kom Eve och Dennis och när dom gick tog det inte så lång tid innan Dennis och hans kompis kom och gjorde sällskap. Som ni förstår har det varit fullt hus i princip hela kvällen. Och så här brukar det se ut den varma tiden på året. Me like.




as long as you love me

2011-05-19 16:27:02 / 0 kommentarer ..


Hej på er! Idag gick jag hem från sista lektionen för att min alvedon hade slutat verkat och jag hade riktigt ont. Igår så ramlade jag av hästen när vi red ut. Hon blev rädd för något och började skena in i skogen. Så jag flög av och fick en rejäl smäll över armen.. Idag har jag ont i både armen och i nacken så har fått någon muskelgel av skolsyster. 
 Annars har dagen varit bra, 9e hade musikal och den var så grymt rolig, skitbra!

Nu måste jag plocka undan i vardagsrummet innan mamma kommer hem. Vi skulle typ ha gäster ikväll. Måste iväg och handla senare också. Friluftsdag imorgon, hörs.




Some will win, some will lose

2011-05-19 07:53:58 / 0 kommentarer ..


Har precis vaknat upp av att byggarbetarna började jobba utanför vårat fönster idag. Jag tror nog dom tyckte jag och min syster såg fina ut när vi sov som stockar innan de började borra..

 Om en halvtimma ska jag iväg till skolan. Är inte ett dugg peppad, vill bara vara kvar hemma med syster. Men nu måste jag skynda på lite tror jag. Skriver i eftermiddag!



nylonstrumpbyxor - hm (?)
jumpsuit - hm
grå tjockiströja - hm

                                                                                                   WIHO FÖR HM!!


when you smile

2011-05-18 15:29:48 / 0 kommentarer ..


Nu, om några sekunder så ska jag åka iväg till stallet! Hörs ikväll!


den enda bilden som jag blev nöjd med var den suddigaste...

gammal sång

2011-05-18 14:12:03 / 0 kommentarer ..


Dagsverke Guatemala idag, det innebär jobba ihop en hundring och ge till barnen i Guatemala.

 Idag har jag solat hela förmiddagen.
Har fått massor av färg tror jag. Det stramar i hela ansiktet i alla fall. Byggarbetarna är och fixar våra fönster på utsidan så den vackra solen får stanna utanför lägenheten från och med nu, idag.

lite halvkonstig bild, men det gillar vi!


sun is up

2011-05-18 13:36:03 / 0 kommentarer ..


Idag kommer min fina storasyster och lilla kissen till Nyköping! Har saknat min syster väääldigt mycket den senaste tiden, vilket resulterar att pengarna på mobilen snabbt tar slut..
 Om några enstaka timmar ska jag till stallet för en ridlektion. Ska bli härligt, var ett väldigt bra tag sedan jag red. Tror det var två veckor sedan. Efter ridningen ska jag och familjen på grillkväll på Långa längan.    

LOVE

Well you couldn't be that man I adored

2011-05-17 17:21:35 / 0 kommentarer ..


Jobbade över 40 minuter på slöjden idag. Mitt onepiecearbete börjar leda mot sitt slut. Det kommer bli såå snygg!
 Efter skolan så följde Carro med mig hem, vi åt bulle och pratade. Men hon åkte hem precis för hennes fader hämtade henne idag. Jag skulle seriöst aldrig tänka mig att åka buss från trosa i princip varje dag. Stackarn..

 Nu ska jag städa mitt rum och jag antar att det kommer ta heeela eftermiddagen/kvällen. Senare har jag solosång. Finfint!





LOVE


when I look at you

2011-05-16 22:10:36 / 0 kommentarer ..


Nu ska jag gosa ner ansiktet i kudden och sova, godnatt!


Hihi, kolla in snygga sovtröja!

Wannabe

2011-05-16 20:43:26 / 0 kommentarer ..


Har nu firat storebror med familj och tårta. Och vet ni vad han fick då? Jo, en skitfin dator. Ullis hade även hämtat min skolavslutningsklänning, den satt perfekt! Så jävla skönt att slippa fixa något mer med det.



Älskar den!

om sanningen ska fram

2011-05-16 15:24:16 / 0 kommentarer ..



innan

efter

När jag kom hem städade jag snabbt undan i vardagsrummet eftersom vi får gäster senare. Rätt bra på mindre än 5 minuter va? yea.

 Nu ska jag och Melinda snabbt ner på stan och fixa en grej. See you! Kommer hem straxt innan kl.17!

outfit and facelook

2011-05-16 08:09:21 / 0 kommentarer ..



shorts - CG
tröja - hm
smycken från mammas smyckeskrin, glitter och JC

3 nyanser på ögonskugga (gråblåskala)
lite solpuder
mascara


I wonder how you sleep at night

2011-05-16 07:01:49 / 0 kommentarer ..


GODMORGON! Idag vaknade jag väldigt tidig för jag skulle upp och sjunga för min storebror som idag fyller hela 18 år, grattis brorsan!
 Eftersom det inte finns så mycket att göra så här tidigt så tog jag mig tid för mitt nya naglellack. Skitsnyggt!


Snygg färg va!?

cuz i love the way it hurts

2011-05-15 22:51:59 / 0 kommentarer ..


Sitter och kollar på "ps, i love you" som går på fyran.
 Var hemma hos pappa en liten stund förut för att klippa gräset. Men gräsklipparen funkade inte prima så Ullis skjutsade in mig till mami igen. Har ätit nachos med mamma och kollat på tv. Riktig slapparkväll, skönt!


Grattis sistaaa!

2011-05-15 15:08:47 / 1 kommentarer ..


Hoppas du får en riktig bra födelsedag! Älskar dig storasyster!




We just wanna make the world dance

2011-05-15 14:05:10 / 0 kommentarer ..


inköpt idag










you're fucking perfect to me

2011-05-15 13:34:27 / 0 kommentarer ..


Nu har jag och mami precis kommit hem från en liten shoppingrunda. Hittade lite bra att ha saker och presenter till mina fina syskon. Bilder på vad jag köpte får ni lite senare.
Ikväll är det den absolut sista träningen på friskis för terminen och jag ska köra stenhårt idag! Men innan ska jag försöka hinna med att få ut mitt skrivbord ur rummet och måla väggen vit. Men om jag ska hinna med det så är det nog bäst att sätta lite fart !


neeej, vi är inte ett dugg lika!

No time to think of consequences

2011-05-15 10:57:26 / 0 kommentarer ..




Svart baslinne - ginatricot
Jeansshorts - avklippta jeansleggins från CG.
Poncho - från disneyland, Tokyo, Japan.





























































Ringar från JC, glitter och mammas smyckeskrin

Made a wrong turn, once or twice.

2011-05-15 10:46:18 / 0 kommentarer ..


Vaknade väldigt tidigt imorse faktiskt, redan vid halv nio. Har plockat undan lite på mitt rum nu på morgonen. Idag ska jag måla min döskallevägg vit. Och ska ha en väggtext eller vad det nu heter. Det ska stå "believe in miracles". Kommer nog bli väldigt bra. Förhoppningsvis.

Om en liten stund ska jag och mamma handla födelsedagspresenter till mina syskon. see you!



rörigt, men nu är det okej !

her dreams give her wings

2011-05-15 01:49:57 / 0 kommentarer ..




some day a spirit will take you and guide you there

2011-05-15 01:30:49 / 0 kommentarer ..



Aww, är det bara jag som blir kär i den lilla killen eller?








LOVE /M


fast and furious 5

2011-05-15 00:49:24 / 0 kommentarer ..




För ett tag sedan så kom jag hem från bion. Har varit med massa kompisar och kollar på fast and furious 5. Den var faktiskt bra. Jag brukar inte vara så jättemycket för actionfilmer. 

 Har chillat hemma hos Tollan på eftermiddagen. Kollat på tv och pratat typ. Har varit mysigt. Vid åtta så tog vi oss ner till kb och åt "finmiddag"...

 Jag pausade från mitt godisförbud idag, åt en halv chokladkaka och och en hello kitty-klubba. Men nyttig som jag var så köpte jag en liter iskall mjölk och sugrör istället för coca cola.

Konserten gick bra!

2011-05-15 00:32:37 / 0 kommentarer ..



Konserten gick bra. Jag sjöng en låt som heter sunshine som min fina vän Caroline Hägglund har gjort.
Fick mycket bra cred efteråt. Min sångpedagog såg nöjd ut och det är ett bra tecken. 
 
Det kanske kommer upp någon video från konserten, så håll utkik!
 


Mama tells me I shouldn't bother

2011-05-14 09:58:22 / 0 kommentarer ..


Min nya grej


Sing for every man and woman, girl or boy

2011-05-14 09:30:11 / 1 kommentarer ..


Idag vaknade jag väldigt tidigt, men ville inte väcka Melinda som sov så sött. Så jag kollade lite saker på datorn och passar på att blogga. Men nu har bruden vaknat och jag känner att det kommer bli en härlig förmiddag.
Nu ska jag och Melinda äta frukost ute i solen!


En halvgammal bild på oss

The dog days are over

2011-05-13 23:18:14 / 0 kommentarer ..


Sitter hemma hos min kära vän Melkan. Vi har nyss varit ute och fotat lite och spelat fotboll. Har haft en allmänt mysig kväll här ute i Svalsta.
Imorgon så ska jag vara med på konsert på Nk-villan. Så om man vill komma och kika så börjar det klockan två. Innan så ska jag och Melinda fota lite mer när det är ljusare ute. Förhoppningsvis blir det en ny header om någon av bilderna blir asbra. Det är oftast jag som failar och gör någon ful min, men hoppas på det bästa!
Nu ska jag och fina vännen kolla på I rymden finns inga känslor. Älskar den!
Men vi hörs imorgon så får ni se lite bilder och höra hur spelningen gick!



Den som har fantasi men ingen kunskap, har vingar men inga fötter

2011-05-13 19:04:14 / 1 kommentarer ..








SATAN I GATAN!

2011-05-10 21:41:24 / 0 kommentarer ..


Igår så pluggade jag häcken av mig rent ut sagt! Vid niotiden så bestämde jag och Jenny att vi skulle sova, så jag plocka ihop lite stuff och tog mitt pick och pack och traskade vidare till bruden. Vi åt kladdis och pluggade som galningar till sovdags. Pluggandet resulterade till att provet gick kanon. Hade btw sovmorgon idag, skööönt!
 Skolan rullade på i skaplig takt. Efter plugget taggade jag träning med Fanny och Jenny. Träningen gick skitbra och känns i vaderna nu..
 Nu ska jag välja kläder till konserten imorgon som är på culturum. Jag och klassen ska köra. Inte det roligaste om man säger så, roligast är att stå med micken i handen själv. Och visa vad man går för. Oslagbar känsla!


Min eddi har fått fång!

2011-05-08 12:41:01 / 2 kommentarer ..



Det här händer bara inte, du kommer bli bra prinsen

sommaren 2011 är min

2011-05-08 12:36:37 / 0 kommentarer ..


Helgen har varit toppen, jag ville bara säga att jag har grymma vänner som jag aldrig kommer släppa i första taget.
I fredags
så var det en bra dag i skolan. Efter plugget så åkte jag och Melinda ner till stan och gick i second hand butiker och ner på stan. Både jag och Melinda hittade fina saker. Själv hittade jag två jumpsuits och tre ringar. Jättesnygga jumpsuits! Hittade en "mormorblommig" för 199 pix och en på barnavdelningen för endast 99 kr!
 Efter stan så kollade vi en dansuppvisning där Mels lillasyster och kära vännen Alva dansade. På kvällen så träffade vi Gilito, Kristoffer och Albin. Sen så var det inte så mycket mer av den dagen så jag somnade i Melindas sköna säng.
Lördag, jag och Melinda åt en stor frukost och pratade om lite allt möjligt som vanligt. Vid ett tog jag en buss till mami och packade lite för att åka till förola. Pluggade och var hundvakt i solen, mysigt. Sen så gick jag till bussen och tog en buss till bt där Fanny och hennes mams hämtade upp mig. Så då åkte vi till Gilito i Svalsta. Väntade på killarna i en timma typ, för de var och tränade. Så pratade en del med Gilitos mamma och satt ute i kvällsolen tills de kom hem. Sen så när de kom kollade vi på film, klinkade lite på guran och cyklade med Albin när han skulle hem. Rolig kväll helt enkelt! Åkte hem vid tolv och köre hem Fanny till harg. Var hemma vid halv ett någon gång. Sov på dirren när jag kom hem.,
Idag, söndag. Ska jag plugga, möta upp Krille och Gilito för att kolla på hennes dansuppvisning och sen träna dubbelpass. Underbart slut på helgen. Vi hörs gangstergrabbz!


Bild från min och Alvas feeeest!


- beställt -

2011-05-01 13:20:16 / 0 kommentarer ..



Bild tagen från Melinda!

Dom här superduper snygga och höga klackarna kommer antagligen hem i veckan till mig! 15,5 cm klack. Räknade ut att jag skulle bli ca 170 lång, lååångt. Men ballt, typ. Glad!

you will be fine honey ♥

2011-05-01 13:12:19 / 0 kommentarer ..




Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratidesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se