ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Modulkonsert

2010-11-30 22:30:05 / 0 kommentarer ..


Idag så hade jag modulkonsert med en annan liten tjej. Hon kanske är runt 9 år? Värsta punkbruttan;)
Jag körde I´m yours, gick helt okej. Jag kan ju inte säga att jag valde låten med respekt och kärlek, utan mer åt "Jävlar!!!! jag måste ha en ny låt till solosången!".. Linn sjöng vem kan segla och hon kommer nog komma rätt långt med rösten om hon fortsätter i några år. Men nu är det dags att krypa ner i sääängen:)


Oj, 6 dagar sen sist !

2010-11-30 22:18:01 / 0 kommentarer ..


Igår var jag på 9es konsert på kvällen. Var massa med härliga brudar där, Fanny X2, Melinda, Carin, Josefine, Sara och massa andra;) Konerten var bra, men ingen konsert kan slå min klass rockkonsert! Men bästa igår var nog Kajsa när hon körde Waka waka. Fick rysningar och världens energikick! Grymt.


Drar till stallet!

2010-11-24 15:35:18 / 0 kommentarer ..


Nu tar jag med mig kakor till mig och Johanna och åker till stallet.

Btw, det gick skitbra när vi visade upp idag, vi var bäst. Helt klart. 8d and Antåååån!


Bild på Tove och mig från när vi var riktiga pluttisar!

Idag blir det konseeeert :D

2010-11-24 07:45:44 / 0 kommentarer ..


Är alltid peppad inför konserter, även fast det är bara är en slags "visavadnigjortunderterminenkonsert".
Kanske kan få någon att spela in, hoppas. Jäklarns, det måste jag komma ihåg!

Nu sitter jag i sovkläder och ska dra om 5 minuter till Fanny. Kanske borde rappa på? Men måste skriva klart.
Efter skolan idag blir det plugg och stallet. Ridlektion kockan halv sex. Härligt! Förra vackan hade jag träningsvärk i tra dagar efter (!!!!???) Hahaha. Jaja, nu måste jag dra!


Bild på mössan och mig.


Körde på mittbena idag, rätt okej.

2010-11-22 22:11:44 / 0 kommentarer ..


Jag älskar min klass, den är så otroligt grym och bäst! Fattar inte att jag kunde hamna i världens bästa klass!?



Jag gick till skolan idag ändå... :)

2010-11-19 19:33:47 / 0 kommentarer ..


Nu sitter jag bredvid en snarkande så kallade pappa. Har insett att han är jävligt lik sina bröder. Muppigt. Tänk om jag och min storasyster såg lika dana ut..? :P

Idag gick jag till skolan även fast jag inte skulle (enligt min kära moder) men jag ville göra allt för att inte göra som hon sa, skämt å sido. Nej, men jag kände att jag orka och det fanns ingen anledning att vara hemma idag.
Nu ikväll blir det Idol med familjen. Det är väl  det som blir det stora ikväll, även fast det inte är stort.


Jag och min ponni<3




Ligger hemma i soffan och är sjuk..

2010-11-18 19:03:16 / 0 kommentarer ..


Kände redan igår att huvudvärken skulle ta över mig. Och idag mådde jag urdåligt när jag vakna. Så jag tog telefonen och ringde Fanny och sa att att jag inte skulle komma till skolan. Mamma kände om jag hade någon feber och ja, det hade jag. Damn. Kommer förhoppningsvis gå till skolan imorgon, men känns inte som jag kommer vara på topp imorgon. Fryser och har ont i huvudet + träningsvärk på det. Inte roligt. Menmen, inget att göra åt.

Nu ska jag ta och fixa mat till mig och bror eftersom mamma är på möte till halv nio. Och jag som är sjuk och lillasyster får fixa, eftersom min bror aldrig kommer ta insiativet (stavas?) och jag orkar inte tjata.




Det är sent jag borde sova, men kan inte.

2010-11-16 23:32:57 / 1 kommentarer ..


Jag saknar min storasyster så jag vet inte vart jag ska ta vägen och tårarna är i ögonvrån och lurar hela jävla fucking tiden. Längtar som fan tills hon kommer hem. Kan inte vänta så mycket längre för jag har redan väntat nog! Åhhh, jag blir förbannad för att min syster är på andra sidan jorden och inte här med mig nu. Just nu skulle jag vilja att det var den där natten i Japan när vi gick hem i mörkret. Det var så härligt att bara lyssna på det du sa och jag var som vanligt tyst och bara lyssna eftersom jag nästan aldrig har särskillt bra svar. Vi konstatera att det var helt sjukt att vi två gick på en liten gata i Japan mitt i natten. Kommer nog aldrig glömma den stunden. Jag vill inte glömma.


Min lilla epa..

2010-11-14 11:23:00 / 0 kommentarer ..


Det här är då min lilla epa som jag och min pappa håller på att bygga. Den är långt ifrån klar men en bra bit påväg!












Redan söndag, gillas inte...

2010-11-14 10:48:04 / 0 kommentarer ..


Jahaop, då var det söndag, redan. Idag vet jag inte vad som händer, eftersom Samantha kunde inte följa med till farmor och då kände jag mig inte så jättepeppad att följa med heller. Så stannar klar i Nypan.
Prata lite kort med Fanny, ska kanske träffa henne sen. Hoppas. Saknar henne. Men nu ska jag glo på tv och äta godis. BYE!

En random bild på mig och Fanny sen i somras.


Gitarr, check!

2010-11-13 21:48:33 / 1 kommentarer ..


Dagen har gått jäkligt snabbt och det gillas inte..! Men har hunnit med lite grejer, som t.ex. har jag köpt mig en gitarr. Stålsträngad. Känns riktigt bra faktiskt. Och jag har nu bestämt mig att lära mig att spela också. Kan spela en hel låt, som en kompis har gjort. Carro alltså. Låten heter sunshine och är gryyym.
Om två veckor så ska vi spela upp lite låtar som vi jobbat med under hösten, min grupp i skolan. Kan bara beskriva oss med två ord, grymma och störda. Haha, vet inte en enda lektion vi haft som jag inte har skrattat på.

Kom nyss hem efter att ha ätit på Fazana. Efter och utanför så mötte jag Johanna, Samantha och Sandra. Haha, Samantha och Johanna är nog de stördaste jag känner, ta det possitivt tjejer! Men grymt underbara.
Imorgon åker jag, pappa, farbror Pelle och Samantha kusin-vitamin till farmor som ligger på sjukhus.



 


Blev en pause, men tror jag är på banan igen!

2010-11-11 17:34:23 / 1 kommentarer ..


Hej på er! Tänkte berätta att Japan var helt underbart och jag saknar Tokyo som fan! Men mest av allt vill jag tillbaka till min älskade och forfarande saknade storasyster. Hon är underbar, jag måste nog säga det oftare. Men jag tror hon vet att jag tycker det. Eller rättare sagt hoppas. Dagarna hos henne i Japna var guld värda. Fyfan var jobbigt det var att åka ifrån henne, jag grät floder ett bra tag.. Men nu är det bara två månader tills hon kommer hem. Skönt.
 Men tänkte lägga upp massa med bilder och skriva om dagarna i Japan. Låter väl okej?
Men nu måste jag fixa lite på bloggen, måste få ny design, så J*VLA ful. Aja, jag och Fanny kan nog kanske ta några bilder ikväll som jag kan fixa till headern.


Bild från planet till Österrike.





JAG LEVER!!!

2010-11-03 04:43:25 / 1 kommentarer ..


Nu sitter jag i min systers lagenhet och det ar dags att dra ner pa stan och fixa grejer. Dagarna ar underbara, varje sekund ar underbar! Har tagit grymt harliga foton som ni kommer fa se nagon gang. Men nu ska jag ga, puss!

Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratidesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se