ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

JAPAN, imorgonnatt!!!

2010-10-26 22:32:45 / 0 kommentarer ..


NU håller jag på att packa som en dåre! Åker till Japan imorgonnatt. När jag sover över hos min syster i Japan kan jag nog blogga från hennes dator. Men inget är säkert... Ha det jäääätte bra, så hörs vi om ca 10 dagar om jag inte får tillgång till dator i Japan. PUSSSSSSSSS


Kortvecka..? Nej ;)

2010-10-24 18:30:00 / 0 kommentarer ..






Okej, jag känner mig riktigt dålig..

2010-10-24 17:46:21 / 0 kommentarer ..


Så nu borde det komma en vändning, eller?
Idag har jag sovit, kolla på film och pluggat. Roligt liv, nej. Men är man sjuk så är man. Men måste vila så jag inte är sjuk i veckan. Det är ju liksom en väldigt viktig vecka om man säger så;)

Pappa och jag kom precis hem från stan. Kan inte säga att vädret var särskilt finare där än här. Jag kom på förut att jag inte hade några kläder och ha i skolan imorgon så vi åkte först till mamma och tog lite kläder i en påse och efter det så åkte vi till macken och köpte halstabletter.

Om en stund ska jag tappa upp ett glödhett bad med mycket bubblor och sjunka ner med fysikboken. Har prov i fysik på tisdag, tror det kommer gå bra:)


Älskar mina änglar♥

M på högsta nivå!

2010-10-24 15:34:00 / 0 kommentarer ..



Riktigt snygga kläder från gina!


Gratis bio!

2010-10-23 23:14:40 / 0 kommentarer ..


Nu är jag medlem på Gratisbio.se!

Jag fick 500 poäng i startbonus, när jag blev medlem:) Gratis bio är en hemsida där man blir medlem och man ska tjäna poäng genom att delta i kanpanjer och mer roliga saker. Jag tycker att ALLA andra också ska bli medlemmar där! Jag blev rekomenderad av melindapadronn.blogg.se att bli medlem. Det är en riktigt rolig sida där man kan hitta mycket roliga saker!
Tryck här genom att komma till Gratisbio.se!




oriflameprudukter täcker hela vardagsrummet

2010-10-23 17:43:08 / 0 kommentarer ..


Nu har Eva kommit och håller på att packa upp alla oriflameprudukter. Det är alla skönhetspruduker man kan tänka sig. Nice:D Men som ni kanske förstår så kommer jag vara lite upptagen ikväll och jag har inte planerat att sitta vid datorn hela kvällen. Men slänger kanske in ett inlägg senare. :)




Megabra musik

2010-10-23 15:11:00 / 0 kommentarer ..



Amanda Jenssen – Darling, Go Home

 





Krut min älskade hund ♥

2010-10-23 14:30:00 / 0 kommentarer ..






Jag älskar dig♥



Sjuk tror jag...

2010-10-23 13:49:09 / 0 kommentarer ..


Igårkväll kände jag mig hängig, men tänkte att det kanske bara var för att det var fredag och att jag var trött. Men när jag skulle gå och lägga mig fick jag riktigt ont i huvudet. Så jag tog en alvedon och intala mig själv att sova, på direkten.

Imorse när jag vaknade var klockan ungefär halv tio. Men jag orkade verkligen inte gå upp, så jag låg kvar i cirkus 45 minuter och hlavsov. Idag känner jag min skruttig, är verkligen inte på topp. Så jag har degat i soffan med kemiboken i ansiktet i två timmar. Har bara en "testa dig själv" kvar. Provet kommer nog gå bra, är i alla fall säker på det vi ska kunna. Men tog en paus och gick ut och fotade hundarna. Så nu har jag suttit och fixat med bilderna och ni får se några av dem.

Nu ska jag städa mitt rum (suck) för vi får gäster ikväll. Det är något med oriflame, typ visning och sånt som vi ska ha här hemma. Det är våran granne Eva som säljer oriflame och det kommer några och kollar på vad hon har. Haha, jag vet att jag är dålig på att förklara men ni kanske fattar;)






Sängen ropar mitt namn!

2010-10-22 23:32:00 / 0 kommentarer ..





Fråga från anonym om affischen

2010-10-22 22:13:00 / 0 kommentarer ..


Fråga: Ni kanske ska skriva vart den är oxå?

Svar: Eftersom vi bara satt upp affischer i skolan så är det väl väldigt självklart att den är i skolan och musikklasserna har ju 9 av 10 gånger klasskonserterna i aulan på Borgis.




SNÖ!?

2010-10-22 21:20:11 / 0 kommentarer ..


Jag som gick till skolan i en vanlig svart tjocktröja igår och idag när jag kolla ut var det snö på gräsmattan!? Så det var ju bara att ta på sig den härliga röda vinterjackan. Jag ska ha samma jacka i år som jag hade förra året, om jag inte hittar någon ultramegasnygg  i Japan;)

Och vet ni!?
Imorse när jag skulle sjunga lite som vanligt så upptäckte jag att min röst var heeeelt galet hes! Så jag blev först asarg (det är ju bästa veckan att bli hes liksom) men någon timme efter lunch så märktes det nästan inte, lite när jag och Jenny repa bara, haha. Efter skolan var jag, carro, lucas och adrian och repa lite. Carro och co träna på fancy, en låt som är grym btw. Jag satt och spelade lite gitarr och sjöng på sunshine, gick rätt så bra.

Men nu ska jag fortsätta kolla på Idol. Tjing!




Idol snart!

2010-10-22 20:02:55 / 0 kommentarer ..


Snart börjar världens bästa program, Idol :D Det är seriöst mitt favoritprogram. Kan kolla på samma avsnitt 3 gånger i rad. Man lär sig så mycket av det också. Tex jag tar in väldigt mycket hur deras senspråk är och så. Och man lär sig mycket genom vad baggarna och mannen med sveriges vitaste tänder säger;) Men nu ska jag ta ner datorn och kolla på som sagt idooool!


Fredagsmys med familjen ♥

2010-10-22 18:30:00 / 0 kommentarer ..


Jag vill säga att jag skriver om dagen senare!

Nu så ska jag, bror, pappa och Ullis äta riktigt god mat.
Senare ska vi antagligen kolla på idol. Eller så slutar det väl med som vanligt att jag och pappa går ner till verksan;) Men jag bloggar senare för nu ropar alla att det är mat!


Godkväll folket!

2010-10-21 20:58:44 / 1 kommentarer ..


Herregud, vad det gick bra när vi repa på crazy train idag! Tror nog det blir en av de grymmaste låtar på konserten:P
Idag satte vi upp våran grymma affisch som Melinda gjorde. Haha, vi satte upp på typ alla dörrar och ÖVERALLT!
Men, sen kom Sissela och sa att dom hade skrivit ut 200 affischer:O Dom hade stoppat in i skåp och på toan. Så vart man än går i skolan nu finns det lappar, jag lovar.

På lunchen satt jag och Carro och repa på våran gagalåt som vi ska ha på klasskonserten. Även det gick grymt bra! Haha, lägligt att typ handbollssjuan kom och skulle hämta saker i deras skåp just då;) Men jag och Carro satt och sjöng på som vanligt. Vi är rätt coola, tror jag. Som jag säkert har sagt förut så tycker jag att Carros röst är den bästa i hela världen! Och jag säger det inte för att jag är hennes kompis, jag tycker verkligen det! Och om jag ska vara ärlig så känner vi inte varandra så särskillt bra, men känns som det kommer en vändning på det nu;) Tycker även våra röster passar bra ihop. Menmen slutpratat om det.

Nu ska jag hoppa i sängen och kolla på tv, är sjukt trött.



På bättre humör nu

2010-10-19 19:27:16 / 1 kommentarer ..


Nu sitter jag och pluggar förfullt med ALLT! Jag sitter med min kemibok upp i ansiktet, sjunger och spelar trummor på knäna. Jättekul. JÄTTE! Nej. Men tog en kort pause nu. Vid cirkus fem över halv åtta måste jag gå upp till tonborgen för att ha solosång. Inte alls taggad eftersom jag inte är 100% säker på texten (hade satt upp det som mål den här veckan) men, men. Nu ska jag träna mer på låten och kolla igenom alla andra saker. Hörs senare!





Tove Almqvist

2010-10-19 17:30:25 / 0 kommentarer ..


Det är nu som jag behöver dig som mest. Du är ju mitt allt.






Hjälp mig nu!

2010-10-18 19:54:24 / 0 kommentarer ..


Bild ett!
Bild två!

Nu får ni röööösta! :D




Det är bra att ha tråkigt ibland -lösning- Gå på gehör!

2010-10-18 18:02:33 / 0 kommentarer ..


Efter skolan gick jag hem till min älskade klingklong. Men redan vid fyra var jag tvungen att gå till min gehörslektion. Jag kan ju säga att jag är jävligt dålig på noter. Haha, men iofs så har jag bara haft gehör i en timme och en kvart på den här terminen, alltså sammanlagt. Så kanske inte är så konstigt;) Men nu ska jag plugga lite och göra mig en baconsallad. Kan bara tipsa om att det är nog en av dom godaste salladerna jag ätit. Kan visa hur man gör den senare kanske:P





Monday

2010-10-18 08:11:05 / 0 kommentarer ..


Godmorgon alla läsare! Idag är det måndag och jag känner att stressen kommer smyga sig på när som helst. Efter skolan så går jag hem och pluggar (hinner kanske blogga). Sen någon gång i eftermiddag har jag gehör. Men nu måste jag springa till skolan.





Godnatt gott folk!

2010-10-17 22:49:23 / 0 kommentarer ..


Nu är det dags att hoppa i sägen men först ska jag plocka undan alla saker som ligger i min hello kitty-  bäddade säng. Ska kanske byta till mina nya påslakan? Haha, aa ni kanske märker att det kommer ta ett tag innan jag väl kryper ner under täcket. Måste bara säga att jag fick en längtanchock till Fanny. Ska nog ringa henne också innan jag ska sova.

Imorgon är det en ny vecka och det betyder att det bara är 11 dagar kvar tills jag åker till JAPAN! Så kanske är dags att börja packa lite..? ;) Men nu måste jag gå och fixa allt! Godnatt!


Gammal cambild som jag gillar stenhårt!






Nu har jag bestämt mig

2010-10-17 21:19:27 / 0 kommentarer ..


Nu kommer jag mixtra ihop " apieceofmaja ". Det innebär att jag kommer sitta och prata om det mesta + att jag kommer spela upp låtar som jag gillar och så. Värt ett försök, huh?


Fanny älskling, allt kommer lösa sig!

2010-10-17 21:07:12 / 0 kommentarer ..


Bion var asrolig, såg som sagt toy story 3. Det var första gången för Tuva att se på bio och jag tror hon älskade det:P I slutet blev hon sprallig och kunde inte sitta still, haha hon är så gryyyymt söt! Efter bion så gick jag och Fanny till Rosvalla och kolla på bissarnas final, 96:orna mot 95:orna. 95:orna vann:) När matchen var slut åkte jag och hela Fannys familj och kolla på nya huset som de köpt i petersberg, det kommer bli kanonbra. Åkte runt sju och landade hemma vid kvart över. Riktigt härlig dag idag, förutom att min närmaste jag har, har mått dåligt och jag tycker det är sjukt jobbigt själv när man inte kan göra något åt det.



Nu är jag hemma efter att sovit med världens bästa!

2010-10-17 14:07:17 / 1 kommentarer ..


Gårdagen blev grymt lyckad med världens bästa Melinda. Vi tog fram Melindas utklädningslåda och hon har verkligen allt i den där lådan! Från clown till cowboysaker.

Nu så ska jag springa iväg till Fanny för vi ska på bio med Ullis, Tuva, Therese och Anders. Det blir Toy story 3;)
Efter bion blir det rosvalla, 96:orna kör seriefinal om jag inte minns fel.







Det kallas att bjuda på sig själv.







Hos Melinda nu!

2010-10-16 16:10:35 / 0 kommentarer ..


Mamma var snäll och lämna mig hos Melinda förut. När jag kom var Melinda och Matilda och fotade i skogen så det var ju bara att hänga på ;) Det var värsta söta ekorren i skogen som jag var asnära! Haha, men nu ska jag vara lite social med Melken.




Nya planer!

2010-10-16 12:52:03 / 1 kommentarer ..


Nu var det ju så att Pia inte skulle vara hemma och hon skulle på fest ikväll, så jag kan inte sova i Sättersta då. Så jag och Melinda prata nyss och samtalet sluta med att jag ska sova hos henne i Svalsta inatt. Är astaggad för har lite planer om vad vi ska göra, tex spela in någon ruulig film, skriva klart låten och aa en riktig girlpowernight! Så nu ska jag byta om (igen) för jag har ju ridkläder på mig nu, tänkte att det kanske inte är så lämpigt att ha på sig hos Mel;)
Men vi hörs senare!



Och ja, jag älskar att ta cambilder!




Iskall lördagsmorgon!

2010-10-16 10:25:55 / 0 kommentarer ..


Godmorgon! Idag är det lördag:D ((Gillaaaa))
Idag ska jag antagligen åka till lilla Sättersta och mysa hela dagen med min älskade ponni. Har inte vart ute hos honom på evigheter, men Pia tar så bra hand om honom. Snart är det några tjejer som kommer bo hos Pia, som kommer köra in han och jobba jättemycket. Så himla bra alltså!

Men nu ska jag ringa Pia och säga att jag kommer sova hos henne inatt;)



Lite muppbilder såhär på morgonkvisten!


Megabra låt!

2010-10-15 23:03:12 / 0 kommentarer ..


Daniel Adams-Ray – Gubben i lådan





Fick med lite bra saker i tidningen

2010-10-15 23:01:17 / 0 kommentarer ..


Fick med en "provparfym" och en gratis hyrfilm:) Parfymen dofta rosa, britneys nya radiance. Fick en hyrfilm av film2home, men fick dock bara välja mellan tre filmer. Filmerna är up in the air / shutter island / flickan från ovan, tror att det lutar mot flickan från ovan för jag har redan sett shutter island;) Men nu ska jag städa lite till och sedan kolla på någon av filmerna:P




Stor resväska och lite småstuff !

2010-10-15 22:36:29 / 0 kommentarer ..



Inhandlat:
*En enorm resväska
*Nylonstrumpbyxor
*Tjocka pannband
*Halsduk
*Lypsyl
*Tidning
*Påslakan (heter det så?;))


Städning och sånt .

2010-10-15 21:13:14 / 1 kommentarer ..


Nu håller jag på att städa förfullt i mitt lilla ljusa rum. Men tog en liten pause nu för att blogga lite.
Idag har det varit skola och efter skolan åkte jag och mamma och hanla lite saker. (visar upp det senare)
När vi kom hem så fixade jag lite med en gammal mobil som jag lovat bort till Gustav. Så tog efter det tog jag Idefix med min och traskade bort till Gustav. När jag kom dit var även Idun där:) Camilla frågade för flera veckor sen om hur mycket jag ville ha för mobilen, men själv tycker jag att den är rätt dålig och så. Men jag tänkte mig en 50-lapp sådär.. Men fick 200 pix för den, så en glad och rik majsi blev det idag då:P Vid sju så gick jag och fixxen hem. Sen kom jag till det tråkiga då, städa. Men med musik och tv går det rätt så lätt;)

Nu ska jag fortsätta att kolla på idol!




Lite muppbilder såhär på kvällen!




-Ett morgonprat med syster-

2010-10-14 08:15:36 / 0 kommentarer ..


Nu sitter jag och pratar med älskade syster på skype. Saknar henne otroligt mycket! Men idag är det bara två veckor kvar tills vi åker:D Men nu är det skolan som gäller, så nu ska jag springa iväg med mina små klackskor till the school.


Godnatt gott folk!

2010-10-13 21:31:47 / 0 kommentarer ..


Nu är det bedtime för min del. Men vi hörs imorgon!


Hemma utan någon jä**a läxa!

2010-10-13 19:24:28 / 0 kommentarer ..


Kom precis hem efter några riktigt roliga timmar i stallet. När jag och Johanna klev ut ur bilden kom Samme och sa att vi skulle hjälpa henne att ta in rolle. Det gick ju bra.. Men Elinor var räddaren i nöden:P Seriöst, jag tror att jag, Samantha och Johanna är dom absolut stördaste i stallet;) Samantha skulle rida vid fem på Vivaaaldi (Sammes och beatas ponni) Jag och Johanna rider ju alltid vid halv sex och idag hade vi hopplektion, som jag sa tidigare. Det gick skitbra idag tycker jag. Hade Quusan, som var lagom pigg:) Så tummen upp på det! :thumbup:

Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar. Vet inte vad det blir, men det är ju pappa som  lagar så ska inte så höga förväntningar:P


Saknar er bebisar !


Idag blir det hopplektion! :D

2010-10-13 14:51:50 / 0 kommentarer ..


Kom nyss hem från skolan till min bäääästis (Johanna) :) Idag är det onsdag och det betyder... stallet! :D
Så nu har vi liite brådis, för Johannas mamma kommer sanrt och ska köra ut oss till Bullersta. Men vi hörs ikväll eller imorgon!




Nedräkning!

2010-10-12 22:19:08 / 0 kommentarer ..


-16 dagar kvar till Japan-


Pluuugg ..

2010-10-12 22:17:32 / 0 kommentarer ..


Just nu sitter jag och pluggar förfullt! Har även kollat på Sveriges skönaste familjer, rätt så underhållande. Haha, men omg, jag skulle aldrig kunna leva som han den där slappa typen. Helt rubbad! Fattar inte att hans fru kastar ut honom!?

Idag efter skolan drog jag, Fanny och Carin hem till Carin och storbakade. När jag säger storbak så menar jag verkligen storbak! Det blev chokladbollar av bagaren Kling, kladdkaka av määästaren Carin och av mig blev det som vanligt världens godaste äppelpaj. Men det blev bara en liten äppelpaj eftersom vi åt upp halva satsen medans själva baket var igång:P Det var inte så mysigt (haha) för att vi hade en halvtimme på oss att göra allt. Så i full fart gjorde vi alltihop. Men otroligt roligt!;)
Vid fem hade Carin träning så då gick jag och Fanny hem till henne och plugga lite. Älskade Ozzy har dom tagit hem för vinter:D Så honom satt jag och borsta ett bra tag. (Ozzy är Fannys katt som väger 13 kg !!!)
Vid kvart i sju så kom jag hem och åt och fixa lite innan jag drog på solosång. Det gick rätt så bra idag förutom att låttexten inte fastnar så  bra i huvudet;) Men det kommer att sitta till nästa vecka:)

Nu så ska jag ta en sista titt på läxan innan det blir sleeptime. 





Hej där ! :)

2010-10-12 08:15:15 / 0 kommentarer ..


Nu sitter jag vid min dator! Gaah, nu så är det tiptop. Igår så efter jag hade pluggat så tog jag på mina skitkläder och traska ner till verksan. Pappa höll på att göra flaket när jag kom ner. Blir SKITBRA! Själv så släpade jag in soffan och tog bort klädseln eftersom vi ska ha ett nytt och snyggt tyg. Så vi ska åka och kolla på tyg i veckan då.
Snart är det skola, trååk. Så ikväll har jag solosång. Men nu måste jag åka för jag börjar min första lektion om 10 minuter;)


Idag har vi syslööööjd, jippii!


Nedräkning!

2010-10-11 21:26:17 / 0 kommentarer ..


-17 dagar kvar till Japan-


-Ledig, på en måndag-

2010-10-11 21:20:05 / 0 kommentarer ..


Idag har det varit en riktigt härlig dag. Vaknade hemma hos Fanny och vi gjorde god frukost och myste framför tv:en ett bra tag. Vid halv två kom Totta och hämtade upp oss och skjuttsade mig hem till min mami. När jag kom hem så la jag mig i soffan och kolla på tv och a, helt plötsligt så somnade jag. Haha! Men riktigt skönt var det i alla fall:) Imorgon får jag min älskade pinkislappiiis tbx! :D


Skolan sög, ovanligt? ;)

2010-10-09 20:34:07 / 0 kommentarer ..


Idag gick jag upp halv sju av någon konstig anledning, så låg och gosa med hundarna i soffan och kolla på disney  cannel ett tag, mysigt. Vid halv kom pappa upp med traktorn som han köpte förra veckan, haha. Jag provkörde den, skitapnice:P Sen så kom vi på att jag skulle till skolan, så Ullis och jag åkte in. vi hade tre lektioner, rätt tråkigt om jag får säga det själv. Efter skolan så gick jag och Fanny Rosvalla och kolla på ogges (Fannys lillebror) träning (hockey) Efter hans träning åkte vi till donken och käka med typ hela Fannys familj. Efter att ha ätit riktigt onyttigt "dog" både jag och syster, så direkt när vi kom hem så drog vi ner rullgardinern och satte på både datorn och tv:en;) Och där låg vi enda tills Ullis kom och hämtade mig vid kvart över sex. Har inte gjort något roligt alls sen jag kom hem. Men nu fick jag ett mess av Marcus, och bestämde att vi skulle ses imorgon:) Längesen jag träffa min bästaste bästis. Men nu ska jag glo på tv, IGEN -.-'


Min lappis är på lagning..

2010-10-08 22:31:04 / 0 kommentarer ..


Fick reda på idag att min pinkislappis kommer hem på måndag! :D (Lycka för er eller?;)) Så då blir det "vanlig" bloggning igen. Gud, det är så att jag längtar. Men nu är det snart sängdags eftersom jag har skola imorgon, på en lördag!? I SAY WTF? :O Men går bara från nio till tolv så rätt chill. I ersättning blir vi fria från skolan på måndag ;) Men tänkte att jag skulle informera er om datorn och så, men nu vet ni!


Min dator är trasig...

2010-10-03 11:51:19 / 0 kommentarer ..


..så det blir ett bloggstopp tills jag hittat en lösning.


Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratidesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se