ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Sjuk tror jag...

2010-10-23 13:49:09 / 0 kommentarer ..


Igårkväll kände jag mig hängig, men tänkte att det kanske bara var för att det var fredag och att jag var trött. Men när jag skulle gå och lägga mig fick jag riktigt ont i huvudet. Så jag tog en alvedon och intala mig själv att sova, på direkten.

Imorse när jag vaknade var klockan ungefär halv tio. Men jag orkade verkligen inte gå upp, så jag låg kvar i cirkus 45 minuter och hlavsov. Idag känner jag min skruttig, är verkligen inte på topp. Så jag har degat i soffan med kemiboken i ansiktet i två timmar. Har bara en "testa dig själv" kvar. Provet kommer nog gå bra, är i alla fall säker på det vi ska kunna. Men tog en paus och gick ut och fotade hundarna. Så nu har jag suttit och fixat med bilderna och ni får se några av dem.

Nu ska jag städa mitt rum (suck) för vi får gäster ikväll. Det är något med oriflame, typ visning och sånt som vi ska ha här hemma. Det är våran granne Eva som säljer oriflame och det kommer några och kollar på vad hon har. Haha, jag vet att jag är dålig på att förklara men ni kanske fattar;)






Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se