ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Grattis världens ballaste socmooooor!

2011-03-29 17:07:25 / 1 kommentarer ..



Idag är det din dag! (bild på riva för... hon är ullis!)

Jag kommer snart Eddi!

2011-03-27 21:20:53 / 0 kommentarer ..



Saknar min lilla prins till tusen, snart kommer jag älskling ♥

Snart ner i verkstan och fota the car.

2011-03-27 21:09:02 / 0 kommentarer ..


Kom hem från stan vid halv fem. Fick massor inhandlat idag. Det sved i plånboken. Men riktigt fina saker hittade man så det var värt det.
 Hittade fina dekorationssaker (ljus, ljushållare mm.) bh:ar, toffsar och så. Kanonfin dag med syster.
När jag kom hem så gav jag mig på "tears in heaven" på gitarren igen. Jag dör lite varje gång någon spelar den och nu har jag gett mig fan på att kunna den. Så jag får väl hoppas på det bästa.


Mot staden!

2011-03-27 10:04:50 / 0 kommentarer ..


Nu om någon minut så tänkte jag hoppa in i bilen för idag blir det shoppa med Fanny. Men innan det ska jag till bruden själv och så tar vi bussen tillsammans ner. Det känns som ååår sedan jag och Fanny gick på stan tsm, så det ska bli väldigt mysigt.
 Ikväll blir det ingen träning för mig (:( ) för jag är ju sjuk... Jag hatar verkligen förkylningar! Men nu så har jag lite saker att fixa innan vi drar kom jag på. Pussen!


Spelas no'n stop i mina hörlurar!

2011-03-26 21:50:46 / 0 kommentarer ..



Fin start på helgen, trots...

2011-03-26 21:21:54 / 0 kommentarer ..


... förkylningen som jag har haft i några dagar nu. Igår så var det en lugn dag i skolan. Chill på typ alla lektioner, så det var grymt skönt. Efter skolan gick jag och Fanny hem till mig en snabbis och packade lite innan vi mötte upp Gilito och Krille vid busshållsplatsen. Vi åkte hem till Fanny i harg och låg bara och pratade massor och åt en mysig middag allihopa tillsammans med hela Fannys familj. 
 Vid nio så fick vi orken till att gå till ICA, men när vi väl kom fram blev det besvikna miner. ICA stängde nio.. Så då gick vi hem igen och kolla på skräckfilm. Rätt konstig film, men allt som är konstigt är ju offtast lite mer intressantare än de "normala". Om det nu finns normala skräckisar (..?) men jag tänkte överhuvudtaget.

Idag vaknade vi tidigt, runt halv åtta gick vi upp tror jag. Efter den enorma frukosten så gick vi ut och lira lite fotboll med Fannys lillebror Oscar (som Gilito dog lite för ;) )
 Ullis kom och hämtade mig vid tolv och då åkte vi och hanndla lite på jysk, rusta och blomsterlandet.
När vi kom hem tog jag en powernap i soffan. Resten av dagen har jag inte gjort något nödvändigt alls förutom lite plugg till körkortet.


Såg på fb förut att det inte bara var jag som inte hade fått min skönhetssöm inatt..

Hemma från bullersta!

2011-03-23 19:59:52 / 0 kommentarer ..


Kom nyss hem från stallet. Står faktiskt i ridkläder och ska nästan pricis hugga in i käket.
Ridningen gick bra, hade som sagt hoppning idag och jag red felix. Inte den bästa men det gick helt okej, inte bra, inte dåligt, lagom bra (typisktk svenskt)
Julia och Amanda filmade och fotatde på lektionen. De får ni se när Amanda har skickat allt på mailen :)


Bild på Felix ( påniiin jag red idag)

Stalleeet nästa!!

2011-03-23 15:27:04 / 0 kommentarer ..


Johanna kommer och hämtar mig om typ 5 minuter så jag måste sätta fart nu...!
 Har hoppning idag och det ska bli så jävla härligt att rida :D :D

 Hörs senare , PUSSEN!



Hemmkommen från träning, nu plugga, sen hockey!

2011-03-22 19:12:27 / 0 kommentarer ..


Kom nyss hem från ett svettigt pass på friskis. Det gick jättebra, förutom att mina knän känns extra mycket i vid vissa övningar.. 
 
Dagen i övrigt har varit bra, grymt bra. Våren är verkligen på G nu. Sista lektionen på slöjden började jag att göra en "one piece" , den kommer bli så himla ball!
Efter skolan så gick jag hem och packade lite till träningen och sen kom mami och vi åkte och shoppa två par springbyxor (ett par korta och ett par långa) och strumpor ( ;) ) sen lite mat på city gross. 
 Blev lite sen till träningen men missa nog inte så mycket.. i guess..  Efter blev jag avsläppt hemma och ja, nu sitter jag här.

Listan över vad jag behöver göra innan hockeyn som btw börjar halv nio ska jag:

* Plugga spanska!
* Duscha!
* Äta middag!

kanske inte så mycket, men tro mig, det kommer ta sin tid!


Hos Johanniiiiiiii!

2011-03-18 17:01:54 / 0 kommentarer ..



HAHA en gammal bild på mig som får stå för inlägget!

Btw, drar och äter med bästavän och sen stallet !

Nytt!

2011-03-17 22:35:14 / 0 kommentarer ..



Nyslingat hår, (syns dock inte så mycket på bilderna) Ett till hål i örat (de hålet högst upp)

Krya min söta syster!

2011-03-17 22:14:53 / 0 kommentarer ..


Idag efter skolangick jag och Fanny raka vägen hem till henne. Jag gjorde varm choklad som vi götta oss i! Efter det så bäddade jag ner sjuklingen i soffan med massa filtar och satte på 8 mile. Medan vi kollade på filmen pluggade jag. Det gick bra och är så gott som klar nu. Gick hem vid åtta eller något. Mimade till musiken i hörlurarna och kom på mig själv med ett garv. Så typiskt mig..

Pratade med Amanda och Johanna förut och imorgon så blir det sleep over i stallet med då, Johanna, Amanda, Julia och Anna. Ska bli riktigt roligt! Så imorgon efter skolan drar jag och Johannis bästavän hem till henne och fixar inför stallet, alltså köpa godis och frukost :)


bästa filmen!

Idag blir jag blond igeeeen!

2011-03-15 08:17:00 / 0 kommentarer ..


(förhoppingsvis d.v.s...!)

Tid på maxim vid fyra!

Idag blir jag blond igeeeen!

2011-03-15 08:17:00 / 0 kommentarer ..


(förhoppingsvis d.v.s...!)

Tid på maxim vid fyra!

Idag blir jag blond igeeeen!

2011-03-15 08:17:00 / 0 kommentarer ..


(förhoppingsvis d.v.s...!)

Tid på maxim vid fyra!

Idag blir jag blond igeeeen!

2011-03-15 08:17:00 / 0 kommentarer ..


(förhoppingsvis d.v.s...!)

Tid på maxim vid fyra!

Romme♥

2011-03-14 22:08:32 / 1 kommentarer ..


Underbart, allt har varit så jäklarns underbart de senaste dagarna måste jag ju bara säga! Så jag tänkte berätta lite om vad jag har haft för mig.
fredagen efter skolan tog jag mitt pick och pack och tog bussen upp till huvudstaden och träffa upp storasyster. Tog en liten sväng på Åhléns city. På kvällen var vi hemma hos Carro och myste, åt god mat och filmmys.
Lördagen så tog vi en heldag åt shopping. Senare på kvällen så blev det en bra film på bio.
söndagen så gick vi och kolla i lite affärer och fika innan jag tog bussen hem till Nyköping. Hatar att säga hejdå.
När jag kom hem så fixade jag lite i mitt rum och sedan kom Fanny min saknade lilla unge. Vi prata massor och sedan gick vi och handlade mat som vi skulle ha tills idag. (Eller mat och mat, bussmat... =Godis, cola och annat smått och gott) När vi hade handdlat klart så kom Carin och vi gick hem till mig. Melinda kom precis när vi kom hem. Perfekt. Pratade massor och somnade vid tolv-tiden. Sov fyra timmar och sedan så gick vi upp och käka frukost och packade de sista innan den långa bussresan till Romme :D Bussresan dit var rätt chill, alla var trötta eftersom bussen gick kvart i sex. När vi väl kom fram till Romme var alla taggade till tusen och alla ville bara ut i backen och åka.
När alla var klara med skiduthyrningen var det bara att åka upp i liften. Det hur härligt som helst att åka igen. Åka skidor är nog ett av de roligaste sakerna jag vet fakstiskt. Efter en hel dag i alla backar så var det tyvärr dags för hemfärd (såklart). Hemresan var mycket mer livad än ditresan. Alla var helt galna och vi hade grymt roligt. När det bara var cirkus en timme kvar hem så somnade jag med huvudet på Hannes mage och fötterna i Anders knä.
När vi var framme vid skolan tog jag och Hannes våra saker och hoppa in i bilen. Lämnade av Hannes i svärta och jag åkte hem och insåg att jag hade saknat förola lite. Mina hundar tar upp 50% av själva saknaden ut hit.
Underbara dagar verkligen, tack alla fina människor


Bild från idag i Romme!


Syster är hemma !

2011-03-09 13:07:00 / 0 kommentarer ..




Hinner tyvärr inte med bloggen på ett tag nu, I guess..

2011-03-07 19:49:11 / 0 kommentarer ..



Här är bevis typ liksom..

Men jag lever och lovar att blogga om jag får någon tid över!

Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratidesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se