ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Fin start på helgen, trots...

2011-03-26 21:21:54 / 0 kommentarer ..


... förkylningen som jag har haft i några dagar nu. Igår så var det en lugn dag i skolan. Chill på typ alla lektioner, så det var grymt skönt. Efter skolan gick jag och Fanny hem till mig en snabbis och packade lite innan vi mötte upp Gilito och Krille vid busshållsplatsen. Vi åkte hem till Fanny i harg och låg bara och pratade massor och åt en mysig middag allihopa tillsammans med hela Fannys familj. 
 Vid nio så fick vi orken till att gå till ICA, men när vi väl kom fram blev det besvikna miner. ICA stängde nio.. Så då gick vi hem igen och kolla på skräckfilm. Rätt konstig film, men allt som är konstigt är ju offtast lite mer intressantare än de "normala". Om det nu finns normala skräckisar (..?) men jag tänkte överhuvudtaget.

Idag vaknade vi tidigt, runt halv åtta gick vi upp tror jag. Efter den enorma frukosten så gick vi ut och lira lite fotboll med Fannys lillebror Oscar (som Gilito dog lite för ;) )
 Ullis kom och hämtade mig vid tolv och då åkte vi och hanndla lite på jysk, rusta och blomsterlandet.
När vi kom hem tog jag en powernap i soffan. Resten av dagen har jag inte gjort något nödvändigt alls förutom lite plugg till körkortet.


Såg på fb förut att det inte bara var jag som inte hade fått min skönhetssöm inatt..

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se