ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

singö

2011-06-23 14:04:39 / 0 kommentarer ..


Om några timmar så hämtar Göran upp mig och då vänar en lång bilfärd.. Men det är det värt eftersom man kommer träffa finaste vännen upp i skärgården! Jag ska nämligen upp till Sisselas sommarstuga. Ska bli så himla mysigt att fira midsommar med min saknade vän! Men nu måste jag packa klart ! HÖRS!


Bild på mig och Carin från skolavslutningen , miss u bruden!

videofy

2011-06-19 16:35:33 / 0 kommentarer ..



Hahaha, tyck vad ni vill om detta

Maggio my lööööve

2011-06-19 16:05:00 / 1 kommentarer ..



Välkommen in

Hon prickar en i hjärtat, så underbart fina låtar och texterna ska vi inte prata om. Maggio, du är bäst!

Åh så märker du hur fort det går

2011-06-19 15:20:32 / 0 kommentarer ..









Bilder från senaste klasskonserten


Låt det vara som i en film

2011-06-19 14:58:19 / 0 kommentarer ..





Fina vänner, fin klass


Snälla bli min

2011-06-19 14:25:54 / 0 kommentarer ..


Har inte bloggat på några dagar eftersom början på sommarlovet har varit fullsmäckat med aktiviteter. Har hunnit gjort väldigt mycket på bara en vecka. Har varit och badat, träffat kompisar, tältat, ridit, tränat, varit med otroligt fina människor i princip hela tiden.

 Idag har jag även skaffat mig videofy för det känns som ett bättre alternativ för mig som inte alltid orkar sitta och skriva ner allt jag gjort. Så jag tänkte att ni skulle få ett första klipp idag, wihoo!


Jag och mel får stå för bilden för bruden delade säng med mig under natten

8d på semester

2011-06-11 16:12:55 / 1 kommentarer ..



Bra start på lovet. Riktigt bra.

Jenny Cheng, bakmästaren..

2011-06-04 16:22:28 / 0 kommentarer ..


Nu sitter jag i Jennys kök och kollar på när Jenny bakar. Väntar på en härlig blåbärspaj, sommar på riktigt. Idag har vi solat i princip hela dagen, hur skönt som helst. Var även nere i hamnen och låg ute på piren ett tag innan det blev för blåsigt. Då traskade vi hem barfota och försökte skaffa oss sommarfötter. Gick sådär, jag gick och sa -aj mest hela tiden medan Jenny den krigaren kämpa på utan att uttrycka sina smärtor, höhö.
Ikväll ska jag och Fanny åka ut till min papi och ha tjejmys. Blir nog ett nattdopp senare också. Mys, ska nog haffa en bra film hemifrån mamma också.
felgend Bild från idag !

ser hur meter blir till mil

2011-06-04 00:05:26 / 0 kommentarer ..


Pappa oochjag var på stanglide och fixade hjälm åt mig, blev en skitsnygg rosa, självklart rosa. Åkte hem och plugga körkortsgrejs och så. Vid halv fyra så gick jag och mötte Filip. Vi har legat inne och kolla på film och haft det allmänt mysigt hela dagen. Han drog vid nio-tiden, så jag gick med en bit för artighetens skull, höhö Elr?

Imorgonkväll ska jag och Fanny sova ute på förola och ha tjejmys. Om vädret håller i sig så här bra blir det väl att ligga på berget vid sjön och sola å bada. Jag måste bli brun innan skolavslutningen! Så sololjan kommer väl antagligen sitta som en smäck då.
Men nu ska jag få min välbehövda skönhetssömn, puss!


hahah jag fina bästisen tollan. bara för hon är saknad!!

as long as you love me babi

2011-06-03 10:05:49 / 0 kommentarer ..


Sitter hemma hos pappa och har precis varit ute och solat lite på stuttsmattan.

 Igår så gick jag hem till Filip vid halv två och där spenderade jag den mesta tiden av dagen. Vi kollade på skräckfilm och american pie. När klockan började närma sig halv åtta tog jag bussen hem till Kalle och Gustav där det var fullt hus. Småbarn överallt osv. Hade det jätteroligt. Även Idun var där och det var hur längesen som helst vi var liksom "utanför" skolan. Så tummen upp på det! Vid 11-tiden så åkte vi hemmåt. Jag hade ont i huvudet så det blev bara lite messande innan jag somna.

Om en stund ska jag och papi åka till stainglide för att jag ska införskaffa mig en ny hjälm. Är ju faktiskt snart klar med moppekortet, WIHO! Och på eftermiddagen kommer antaglegen Filip hem till mig.

Vi hörs senare!


bild i repris

Rep till konsert , kan se ut så här...

2011-06-01 18:27:28 / 0 kommentarer ..


Jag och Melinda fixade en liten video här om dagen när vi repade. Jag sprang runt och filmade. Och nej jag har inte parkingson.




Klasskonsert, sjuk, städa -check'

2011-06-01 18:24:33 / 0 kommentarer ..


Igår så ägde vår tredje klasskonsert rum. Det var mycket strul med teknik osv.. Det var lite mellanmjölksvarijant på det hela, tyvärr. Men min klass är så underbar på det viset att vi stöttar varandra till 100% och gör nästan allt så roligt som möjligt. Stämningen är underbar. Efter konserten så samlades vi och pratade lite. Och jag tog ordet och passade på att tacka vår lilla Saga som ska sluta i vår klass. Jag han knappt säga klart meningen innan jag började gråta. Det blev mycket gråt. Tillslut så gick jag hem i min one piece och en snortung väska. Mådde dåligt redan igår och det satt i sig idag också.. Så idag har jag missat so-provet, ensamblenkonserten, ridningen och repet till när jag ska uppträda på tingshuset.. Rätt surt.. Men jag mår bättre nu som tur är. Tagit alvedon hela dagen iofs.
Imorgon ska jag träffa Filip och kanske till Kalle på kvällen, men får se hur det blir med det.


Bild från igår

Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratidesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se