ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

ny blogg!!!!

2012-12-25 02:50:24 / 0 kommentarer ..


NYA BLOGGEN!!!
 
http://majastoltz.blogg.se/http://majastoltz.blogg.se/http://majastoltz.blogg.se/http://majastoltz.blogg.se/http://majastoltz.blogg.se/http://majastoltz.blogg.se/http://majastoltz.blogg.se/http://majastoltz.blogg.se/
 
 

saker men saknar

2012-12-21 19:18:44 / 0 kommentarer ..



Första dagen på jullovet!

2012-12-19 20:17:29 / 0 kommentarer ..


Sov hos Michelle inatt i Vrena. Somnade sen vilket resulterade till trötta små barn.. Åkte hem till mig imorse och sov vidare ett bra tag. Hoppade i duschen och åt frukost innan vi tog stadsbussen ner till stan. Shoppade julklappar och hämtade ut mitt nya recept på Apoteket.
Sedan så skjutsade jag och mamma ut Micha till Stigtomta och sedan tillbaka till stan, då köpte jag, nya vinterskor, mössa, julklappar till Daniel, syster, brodern och Malin murvel.
När vi var klara på stan mötte jag upp min fina vän Carin och vi traskade hem till henne. Snacka massa skit, käka pizza osv. Myspyyss. Nu är jag hemma och tänkte ringa min finaste. Kram!


Next up! Hem till babe!

2012-12-13 14:23:24 / 0 kommentarer ..


Hade luciatåg för skolan imorse, gick helt okej. Slutade tidigt, redan vid 10. Fick reda på att jag kommer få C i naturbrukskursen. Nöjd.

Nu ska jag packa väskan och bege mig till Daniel. Ska sova där inatt. Imorgon är det skola som vanligt och snart JULLOV!!!

Bild på mig och lovis från julmiddagen igår!


Luckiest girl on the planet

2012-12-10 22:49:00 / 0 kommentarer ..


Så jävla glad och lycklig. Snart jul, men det jullov och massa skoj!
I veckan ska jag sova hos fina Kajsa och hos Michasistah, julfest, julmiddag träffa hjärtat mitt och sova med honom. Åhhh och nästa vecka slutar vi...!

Haha vad glad jag är!
Från en höst som har varit rätt deppig till vinter och glädjen bara sprudlar, hihi.
Nu har jag allt! Fattas bara en detalj och det är att Acka min lilla bebis ska komma hem igen. Snart så.
Btw, jag är så jävla kär i världens finaste människa på jorden.


Lycklig

2012-12-03 22:09:30 / 0 kommentarer ..


Så jävla glad. Sjukt lyckad helg. Började med shopping med min fina vän Kajsa och slutade med världens bäste gut. Så glaaaad haha!

Nyss hoppat ut ur duschen och det var så skönt med en varm dusch efter en svinkall dag, sjukt kallt ute!
Hade sovmorgon till ett idag, härlig början på veckan. Efter skolan åkte jag hem till Daniel och härjade, haha nejdå;) Vi åt pizza och hade det allmänt bra!
Imorgon efter skolan ska jag och Kajsa ha julmys med glögg, pepparkakor och ädelost! Självklart massa ljus och någon bra film! Livet är på topp, Puss


Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratidesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se