ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Romme♥

2011-03-14 22:08:32 / 1 kommentarer ..


Underbart, allt har varit så jäklarns underbart de senaste dagarna måste jag ju bara säga! Så jag tänkte berätta lite om vad jag har haft för mig.
fredagen efter skolan tog jag mitt pick och pack och tog bussen upp till huvudstaden och träffa upp storasyster. Tog en liten sväng på Åhléns city. På kvällen var vi hemma hos Carro och myste, åt god mat och filmmys.
Lördagen så tog vi en heldag åt shopping. Senare på kvällen så blev det en bra film på bio.
söndagen så gick vi och kolla i lite affärer och fika innan jag tog bussen hem till Nyköping. Hatar att säga hejdå.
När jag kom hem så fixade jag lite i mitt rum och sedan kom Fanny min saknade lilla unge. Vi prata massor och sedan gick vi och handlade mat som vi skulle ha tills idag. (Eller mat och mat, bussmat... =Godis, cola och annat smått och gott) När vi hade handdlat klart så kom Carin och vi gick hem till mig. Melinda kom precis när vi kom hem. Perfekt. Pratade massor och somnade vid tolv-tiden. Sov fyra timmar och sedan så gick vi upp och käka frukost och packade de sista innan den långa bussresan till Romme :D Bussresan dit var rätt chill, alla var trötta eftersom bussen gick kvart i sex. När vi väl kom fram till Romme var alla taggade till tusen och alla ville bara ut i backen och åka.
När alla var klara med skiduthyrningen var det bara att åka upp i liften. Det hur härligt som helst att åka igen. Åka skidor är nog ett av de roligaste sakerna jag vet fakstiskt. Efter en hel dag i alla backar så var det tyvärr dags för hemfärd (såklart). Hemresan var mycket mer livad än ditresan. Alla var helt galna och vi hade grymt roligt. När det bara var cirkus en timme kvar hem så somnade jag med huvudet på Hannes mage och fötterna i Anders knä.
När vi var framme vid skolan tog jag och Hannes våra saker och hoppa in i bilen. Lämnade av Hannes i svärta och jag åkte hem och insåg att jag hade saknat förola lite. Mina hundar tar upp 50% av själva saknaden ut hit.
Underbara dagar verkligen, tack alla fina människor


Bild från idag i Romme!


Kommentarer
hannes

riktigt nice dag :) <3

2011-03-21 20:18:45
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se