ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Pluuugg ..

2010-10-12 22:17:32 / 0 kommentarer ..


Just nu sitter jag och pluggar förfullt! Har även kollat på Sveriges skönaste familjer, rätt så underhållande. Haha, men omg, jag skulle aldrig kunna leva som han den där slappa typen. Helt rubbad! Fattar inte att hans fru kastar ut honom!?

Idag efter skolan drog jag, Fanny och Carin hem till Carin och storbakade. När jag säger storbak så menar jag verkligen storbak! Det blev chokladbollar av bagaren Kling, kladdkaka av määästaren Carin och av mig blev det som vanligt världens godaste äppelpaj. Men det blev bara en liten äppelpaj eftersom vi åt upp halva satsen medans själva baket var igång:P Det var inte så mysigt (haha) för att vi hade en halvtimme på oss att göra allt. Så i full fart gjorde vi alltihop. Men otroligt roligt!;)
Vid fem hade Carin träning så då gick jag och Fanny hem till henne och plugga lite. Älskade Ozzy har dom tagit hem för vinter:D Så honom satt jag och borsta ett bra tag. (Ozzy är Fannys katt som väger 13 kg !!!)
Vid kvart i sju så kom jag hem och åt och fixa lite innan jag drog på solosång. Det gick rätt så bra idag förutom att låttexten inte fastnar så  bra i huvudet;) Men det kommer att sitta till nästa vecka:)

Nu så ska jag ta en sista titt på läxan innan det blir sleeptime. 





Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se