ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

På bättre humör nu

2010-10-19 19:27:16 / 1 kommentarer ..


Nu sitter jag och pluggar förfullt med ALLT! Jag sitter med min kemibok upp i ansiktet, sjunger och spelar trummor på knäna. Jättekul. JÄTTE! Nej. Men tog en kort pause nu. Vid cirkus fem över halv åtta måste jag gå upp till tonborgen för att ha solosång. Inte alls taggad eftersom jag inte är 100% säker på texten (hade satt upp det som mål den här veckan) men, men. Nu ska jag träna mer på låten och kolla igenom alla andra saker. Hörs senare!





Kommentarer

Sen när pratar inte vi med er? Fast iofs kanske vi inte skulle det? Eftersom ni inte gillar oss... Du får självklart skriva att några är egoistiska och själviska. Men sig INTE att hela 8:e är det. Men det var ju inte direkt VI som sa att lärarna skulle prata med er? Eller?



Det var typ en i vår klass som sa det där med fikat på skoj? Jag kan inte heller prata för hela min klass men jag snackar med 8:d precis som vanligt. Att du säger att vi inte snackar med er är ju ungefär att jag säger att alla ni hostar när vi går förbi bara för att några gör det. Right? Vi lägger ner det här nu tycker jag. För jag kanske inte kan tala för alla men vi i 8:e har absolut INGET problem med 8:d annars men det känns liiite jobbigt när man är "hatad" av paralellklassen. Hade faktiskt sett fram emot att få se er konsert och sälja fika åt er men man blir mindre taggad när ni säger att ni inte tycker om ens klass.



Förstår att du inte menar hela klassen - men du kan ju kanske förstå hur det känns?

2010-10-21 07:15:50
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se