ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

sommaren 2011 är min

2011-05-08 12:36:37 / 0 kommentarer ..


Helgen har varit toppen, jag ville bara säga att jag har grymma vänner som jag aldrig kommer släppa i första taget.
I fredags
så var det en bra dag i skolan. Efter plugget så åkte jag och Melinda ner till stan och gick i second hand butiker och ner på stan. Både jag och Melinda hittade fina saker. Själv hittade jag två jumpsuits och tre ringar. Jättesnygga jumpsuits! Hittade en "mormorblommig" för 199 pix och en på barnavdelningen för endast 99 kr!
 Efter stan så kollade vi en dansuppvisning där Mels lillasyster och kära vännen Alva dansade. På kvällen så träffade vi Gilito, Kristoffer och Albin. Sen så var det inte så mycket mer av den dagen så jag somnade i Melindas sköna säng.
Lördag, jag och Melinda åt en stor frukost och pratade om lite allt möjligt som vanligt. Vid ett tog jag en buss till mami och packade lite för att åka till förola. Pluggade och var hundvakt i solen, mysigt. Sen så gick jag till bussen och tog en buss till bt där Fanny och hennes mams hämtade upp mig. Så då åkte vi till Gilito i Svalsta. Väntade på killarna i en timma typ, för de var och tränade. Så pratade en del med Gilitos mamma och satt ute i kvällsolen tills de kom hem. Sen så när de kom kollade vi på film, klinkade lite på guran och cyklade med Albin när han skulle hem. Rolig kväll helt enkelt! Åkte hem vid tolv och köre hem Fanny till harg. Var hemma vid halv ett någon gång. Sov på dirren när jag kom hem.,
Idag, söndag. Ska jag plugga, möta upp Krille och Gilito för att kolla på hennes dansuppvisning och sen träna dubbelpass. Underbart slut på helgen. Vi hörs gangstergrabbz!


Bild från min och Alvas feeeest!


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se