ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

vart tog tiden vägen ?

2011-02-06 21:44:18 / 0 kommentarer ..


Äntligen gått ner i varv och är inte det minsta stressad, skönt. Har haft en riktigt härlig helg, verkligen riktigt härlig helg. Fredag var jag hemma och städa och myste. Riktigt skönt faktiskt. Men innan kvällen kom så gled jag runt på stan och shoppa lite smått och gått, rättare sagt två tröjer till mig själv och en massa presenter till Alva.
Lördagen vaknade jag upp ur en rikigt härlig dröm, men lugnet som var varade inte särskilt länge. Åkte in och hämtade upp Alva och handla massamassamassa mat till kvällen. Åkte hem, sminkade oss i cirkus två / tre timmar och humöret var på toppen av den sk toppen, awesome! Vid sex började det komma hit lite folk, totalt blev vi tio sköna brudar tror jag. (?) Åt trerätters och jag och Alfii öppna paket och jag menar det verkligen JÄTTETACK!!!
Jag fick skitsnygga kläder, lite olika piller.. smink och mer smått och gott. igen, TAAACK!
 Tyvärr kunde ju inte Nisse eller Johanna komma eftersom de låg hemma i feber:( Men det kommer bli mer små ruuliga fester, det kan jag sätta allt jag äger och har på :P Kvällen var mycket bra. Melinda, Alva och jag gick upp till huset och jag decka på soffan, på min hund. Men jag tror jag måste gått i sömnen.. För jag vaknade halvsittandes på sängkanten vid Melindas och Alvas fötter..? Men då gick jag till garderoben och hämta ett täcke och somnade änu en gång på skruttan i soffan. Sov till nio idag, sammanlagt sov jag högst fyra timmar.
Efter alla brudar till sist åkt hem gick jag till Malin och skulle låna några filmer, men det slutade med att vi gick in till mig och baka chokladbollar. Sen åkte vi in och handlade med Ullis. Köpte tre nya nagellack. Åkte hem, käka tacos med grannarna och självklart SOLSIDAN.
Och nu sitter jag och kollar på en långfilm på 4an. See ya:)



älskar dig stumpan


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se