ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Sverige, sverige älskade vän...

2012-08-10 00:30:28 / 0 kommentarer ..


Gick upp tidigt som attan imorse och slängde ihop min resväska på 13 kg. Sista bilfärden med Adrián och Fanny. På flygplatsen åt vi frukost och blev ett kramkalas i tårar. Åh! Kommer sakna Adrián och Yoly så mycket!
 Sov på vägen till Madrid och halvsov gåendes på flygplatsen... Efter byte av plan så hamnade jag brevid en skitsnygg kille.. dock vaknade jag upp efter efter några timmar av att jag låg på honom. Lite pinsamt, men han luktade gott, mihi.
 
 När jag kom hem var det duschen som gällde i hundraåttio. Skulle iväg och fira min bäste bror, min kusin fyller nämligen 15 år idag! Hurra hurra! OCH han klirrade moppekort imorse, SÅÅ jag lovade att åka med. Åkte först runt stan med han jäkla moppemaffiagäng och sen så fick jag skjuts hem till svärta. Var lite nervös, med tanke på hur det gick förra gången vi åkte...
 När jag väl var hemma fick jag bamsekram av grannen min. Gav pappa och Ullis presenter från Spanien, Ullis fick en sjal och pappa en flaska vin. Sen har jag och Malin pimpat epan och snackat skit, haha!
 

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se